Philips комплект резервни глави Sonicare Sensitive Standard 2бр

Philips комплект резервни глави Sonicare Sensitive Standard 2бр

4 / 17 оценки
34.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX6052/07
Характеристики
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Марка: PHILIPS
Тип: Накрайници
Аксесоари: Предпазни капачки за хигиенично пренасяне

Вече сте установили колко лесно и най-вече качествено може да почиствате зъбите си, с помощта на произволна звукова четка на Philips Sonicare. Това помага не само да запазите зъбите си здрави, но и предпазва венците от така неприятните възпалителни процеси.

Ако ползвате вашата четка в режим грижа за венците, то е повече от препоръчително да имате и специалните глави, които допълват работата на уреда. Тук на помощ ще ви бъдат Комплект резервни глави Philips Sonicare Sensitive Standard, 2бр., с които може да се сдобиете на ниска цена от нашия онлайн магазин Hyperion.bg.

Здрави венци с Комплект резервни глави Philips Sonicare Sensitive Standard, 2бр

Само хората, които са имали проблеми с венците могат да оценят работата на всеки един уред, който облекчава състоянието им. Без значение дали става въпрос за прекомерна чувствителност или е диагностициран възпалителен процес е напълно възможно това да ви причинява значителен дискомфорт.

При този модел напълно заслужено може да очаквате доста по-различни косъмчета на почистващата глава. Те са не само по-меки, но имат са разположение под специален ъгъл.

Така почистването на ръба между зъбите и венците се случва без да има прекомерен натиск, но в същото време се отстраняват всички натрупвания на храна и зъбна плака.

Ако към чувствителните венци или зъби прибавим и наличието на определени ортодонтични приспособления, то доброто измиване може да се окаже повече от трудно.

Всяко едно такова приспособление и особено тези, които са фиксирани за дълготрайно носене могат да причинят проблеми с хигиената. По тях лесно се задържа храна и колкото и да чистите зъбите си, ако ползвате ръчка четка за зъби, вероятно няма да се справите особено добре.

Комплект резервни глави Philips Sonicare Sensitive Standard, 2бр ще ви гарантират не само грижа за венците и зъбите, а и за всички видове брекети, шини и ритейнъри. Те няма да се увредят и това е гаранция от самия производител.

Защо да купите от Hyperion.bg

На първо място може да споменем факта, че тук може да се сдобиете с оригинални стоки и консумативите за тях на ниски цени. Ще ви ги доставим бързо до всяко населено място в страната. При поръчка над 50 лева транспортните разходи за доставка са за наша сметка.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър