Philips комплект резервни глави Sonicare ProResults Standard 4бр

Philips комплект резервни глави Sonicare ProResults Standard 4бр

5 / 17 оценки
49.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX6014/07
Характеристики
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Марка: PHILIPS
Тип: Накрайници

Ако вече сте горд собственик на звукова четка за зъби, няма как да отречете всичките й предимства, на които се радвате ежедневно. Така лесно и само за 2 минути вие премахвате до 7 пъти зъбна плака, в сравнение с класическите ръчни четки за зъби.

Ползите на здравето на зъбите и венците ви са повече от очевидни, но се налага периодично да сменяте почистващата глава, за да не се стигне до развитието на вредни и опасни бактерии.

Голям Комплект резервни глави Philips Sonicare ProResults Standard, 4бр. на ниска цена

Всички нови модели на Philips Sonicare разполагат с функцията BrushSync. Благодарение на нея, незабележим сензор, намиращ се между основата и почистващата глава следи кога е време за подмяна. Когато бъдете известени е добре да имате под ръка Комплект резервни глави Philips Sonicare ProResults Standard, 4бр.

Лесно и само за няколко секунди ще замените изхабената глава с чисто нова, за да сте сигурни, че почистването е точно такова, каквото трябва да бъде. Няма как да не оцените и това, че опаковката съдържа цели 4 резервни глави и по този начин няма да имате ангажимент да ги купувате за доста дълъг период.

Комплект резервни глави Philips Sonicare ProResults Standard, 4бр. са напълно съвместими с повечето модели на марката. Поставянето им е лесно, а всяка почистваща глава има специално предпазно капаче, което ще я запази чиста по време на пътуванията ви.

Контурният профил има естествена форма, която в максимална степен успява да почисти зъбите ви. Няма как да не отбележим, че с този модел измиването дори и на трудно достъпните места, сега е лесно като детска игра.

Косъмчетата са нежни и меки, но в рамките на границите, които могат да гарантират отличните резултати, заради които сте се спрели на Philips Sonicare. Дори и да имате чувствителни венци или зъби, използването на този модел няма да ви навреди или причини дискомфорт по никакъв начин.

Оригинални консумативи на ниски цени от Hyperion.bg

Може да сте напълно уверени, че всеки един уред, резервна част или консуматив, който ще срещнете в нашия магазин е оригинален. Дори и да сте намерили заместващи продукти на значително по-ниски цени, ние ви съветваме да не ги купувате.

Само избирайки качествените и маркови продукти може да сте напълно сигурни, че ще получите това, което търсите. Освен ниски цени, може да очаквате от нас и бърза доставка. Ако изберете продукти на стойност над 50 лева, доставката до вашата врата ще бъде напълно безплатна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър