Philips комплект резервни глави Sonicare ProResults Standard 2бр – HX6012/07

Philips комплект резервни глави Sonicare ProResults Standard 2бр – HX6012/07

5 / 17 оценки
34.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX6012/07
Характеристики
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Марка: PHILIPS
Тип: Накрайници

Ако сте добре запознати с подобрената звукова технология на Philips Sonicare, вероятно вече дори имате четка от продуктовата линия на марката. Перфектната грижа за зъбите и венците ви е в ръцете ви и само за 2 минути вие гарантирано премахвате до 7 пъти повече зъбна плака, отколкото при използването на обикновена четка за зъби.

Без значение кой модел е вашата четка тя вероятно има функцията за синхронизиране на основата и почистващата глава. BrushSync следи вместо вас колко време сте ползвали накрайника и когато стане време той да бъде сменен ще бъдете известени от светлинен индикатор.

Така на помощ винаги ще ви бъдат Комплект резервни глави Philips Sonicare ProResults Standard, 2бр и то на ниска цена, каквато не сте и подозирали, че е възможна.

Изгоден Комплект резервни глави Philips Sonicare ProResults Standard, 2бр

Без значение дали само вие или и друг член на домакинството ползва звукова четка, наистина е много важно винаги да имате под ръка резервни почистващи глави. Не отлагайте за дълго подмяната им, защото при употреба над препоръчителната е възможно да започне развитието на вредни бактерии, които да навредят за здравето ви.

Този модел глави е напълно съвместим с всички модели на марката. Няма значение какъв избор сте направили, може да бъдете сигурни, че само с едно леко натискане главата ще пасне на основата и може да продължите с употребата на уреда.

И така с добре направения избор не само ще се радвате на чисти зъби и здрави венци. Стоматологът ви също ще забележи и няма как да не коментира огромната разлика в състоянието на устната ви кухина.

Тези глави имат меки косъмчета и уникална форма, която позволява да се почистят дори и най-трудно достъпните места в устата ви, което ще оцените подобаващо още при първата употреба.

Защо да изберете от Hyperion.bg

Нашият онлайн магазин има безспорни предимства, които ще ви представим, за да сте наясно с това какво можем да ви дадем повече. На първо място всяка една стока тук, може да бъде намерена на несравнимо ниска цена.

Това далеч не е за сметка на качеството. Всеки един уред, консуматив или части са гарантирано оригинални. Така може да сте сигурни, че ако изберете от тук ще се насладите на всичко обещано от производителя.

Ще доставим Комплект резервни глави Philips Sonicare ProResults Standard, 2бр до всяка точка на България и цената за това е ниска. Но ако изберете продукти на стойност над 50 лева, доставката до вашата врата ще бъде напълно безплатна, без значение от населеното място.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър