Philips Комплект резервни глави Sonicare G3 Premium Gum Care 4 бр. в опаковка, Сдвояване в режим BrushSync

Philips Комплект резервни глави Sonicare G3 Premium Gum Care 4 бр. в опаковка, Сдвояване в режим BrushSync

4 / 11 оценки
79.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9054/33
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX9054/33
Тип: Накрайници
Цвят: Черен

Ако вече сте запознати в детайли с предимствата на подобрената звукова технология на Philips Sonicare и сте собственик на произволна от четките за зъби, то няма нужда да ви обясняваме повече.

С просто око се вижда и е повече от лесно да се усети, колко чисти са зъбите ви. И това няма как да е другояче, при положение, че само с едно измиване премахвате с лекота до 7 пъти повече зъбна плака, в сравнение с ръчните модели четки за зъби.

Изгодна цена за Комплект резервни глави Philips Sonicare G3 Premium Gum Care, 4 бр.

Четката ви за зъби има специален сензор, който се активира, след сдвояването на основата и почистващата глава. Той следи вместо вас колко време сте я ползвали и когато стане време за смяна на главата ще ви извести.

Светлинен индикатор ще ви напомни, че е време за подмяна на консуматива и стига да имате резервни глави, това ще се случва лесно и за секунди.

Комплект резервни глави Philips Sonicare G3 Premium Gum Care, 4 бр. ще ви бъдат от полза и могат да бъдат ваши на ниска цена, която обикновено е постижима при покупката на по-голяма разфасовка.

Така може да сте сигурни, че имате глави за доста време напред и не трябва да се тревожите, дали миете зъбите си качествено.

Не малко от четките за зъби стандартно имат три режима на работа – почистване, избелване и грижа за венците. Ако в повечето случаи ползвате последния режим, то Комплект резервни глави Philips Sonicare G3 Premium Gum Care, 4 бр. са точно за вас.

Те са проектирани и изработени по начин, който дава максимална грижа за венците. Ако това е слабото ви място, сме сигурни, че ще го оцените подобаващо. Само за две седмици ще забележите осезаемо подобрение в състоянието на венците си.

Премахвайки зъбната плака, вие отстранявате основния виновник за възпаленията на венците. Така кървящите и чувствителни венци гарантирано ще останат в миналото и това няма да ви тревожи за напред.

Косъмчетата в определени зони на почистващата глава са разположени по-нагъсто и така се осигурява двойно по-голям контакт със зъбите. Специалната им форма помага за перфектно почистване именно по линията на венците и така се постигат отличните резултати.

Защо да изберете от Hyperion.bg

На първо място можем да споменем, че тук може да се сдобиете с оригинални консумативи и части на изненадващо ниски цени. Моделът, който ви представихме ще пристигне до посочен от вас адрес с напълно безплатна доставка, без значение в кое населено място се намирате.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър