Philips комплект резервни глави Sonicare

Philips комплект резервни глави Sonicare

4 / 26 оценки
79.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9044/17
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX9044/17
Тип: Накрайници
Цвят: Бял

Няма как да пропуснем факта, че зъбите ви ще ви служат цял живот. Именно заради това е добре и направо задължително да се грижите за тях по възможно най-добрия начин. Ако вече сте закупили звукова четка за зъби от серията Philips Sonicare можем само да ви поздравим за добрия избор.

Но както с повечето неща и тук се налага периодично да се сменят определени части, за да може да се гарантира сигурната и безопасна работа на уреда. Предлагаме ви Комплект резервни глави Philips Sonicare. Те са напълно съвместими с всичко електрически четки на марката и могат да бъдат ваши на неустоимо ниска цена.

Отлично почистване с Комплект резервни глави Philips Sonicare

Звуковото почистване на зъбите премахва всички остатъци от храна и до 7 пъти повече плака, в сравнение с ръчните четки за зъби. Така може да сте спокойни, че полагате възможно най-добрите грижи за зъбите и венците си.

Всички нови модели на марката имат вградена технологията BrushSync. Благодарение на нея основата и почистващата глава имат непрестанна връзка и когато стане време за смяна на главата ще бъдете известени със светлинен индикатор.

Това е повече от полезна функция, но няма да ви бъде от полза ако се активира и вие нямате Комплект резервни глави Philips Sonicare. Изберете и поръчайте на ниска цена, за да може да реагирате веднага, щом стане време за подмяна.

И тук е моментът да ви кажем, че след като сте спрели на качествени уреди е повече от задължително да ги ползвате само с оригинални консумативи и резервни части. Така на първо място ще сте напълно сигурни, че получавате качеството, което очаквате.

И не по-малко важно е, че с изборът на оригинални консумативи няма никаква вероятност те да не паснат или има каквито и да е било проблеми при използването им.

Дори и да сте намерили заместващи продукти на значително по-ниски цени, не ви съветваме да се спирате на тях. Здравето ви няма цена и ако цената ви притеснява, може да разгледате нашите ниски цени, за да изберете спокойно и купите изгодно.

Високо качество и бърза доставка от онлайн магазин Hyperion.bg

Всичко, което предлагаме на вашето внимание може да се окачестви като качествено. За да е възможно това сме подбрали само доказаните марки, на които може спокойно да се доверите.

В същото време ние ви гарантираме и наистина бърза доставка до всяка точка на България. За този модел ви обещаваме и напълно безплатна доставка до посочен от вас адрес.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър