Philips Детска Четка За Зъби Sonicare HX6321/04

Philips Детска Четка За Зъби Sonicare HX6321/04

4 / 26 оценки
99.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6321/04
Характеристики
Брой програми: 2
Материал на дръжката: Гумена дръжка за лесно хващане
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Цвят: Син

Искате ли децата ви да имат здрави зъби и добре изградени навици за поддържане на зъбна хигиена? Искате ли всичко това да се случва по лесен и най-вече забавен начин? Предлагаме ви да разгледате Детска четка за зъби Philips Sonicare, Синя и да научите повече как всичко това може да стане реалност.

Здрави зъбки от самото начало с Детска четка за зъби Philips Sonicare, Синя

Първите млечни зъбки са особено уязвими за кариеси. А образуването им е повече от лесно с всички вредни храни, които децата постоянно искат. Дори и да се хранят здравословно е важно да ги научите редовно и старателно да мият зъбите си.

С помощта на тази четка може да сте спокойни и уверени, че сте избрали най-доброто. Звуковата технология на Philips Sonicare ще се погрижи да бъдат премахнати всички остатъци от храна и то само за две минути.

За да може всичко това да се случи по забавен и интересен начин може да изтеглите приложението Philips Sonicare For Kids. То ще насърчи децата да мият зъбите си по-дълго, като в реално време ще ги информира колко време им остава.

Всяка сесия за миене започва с ясни инструкции как правилно да се мият зъбите и в каква последователност, за да не се пропусне нито една зона. Докато детето си мие зъбите, родителят може да следи доколко внимава и при нужда да коригира действията му.

В края на всяка сесия, анимираният герой Спаркли ще поздрави детето и ще го поощри да отдели същото старание и другия път, когато мие зъбите си. За да се надграждат уменията за миене на зъбите е предвидено всичко да се случва бавно и постепенно, за да може малчугана да свикне и да изгради трайни навици.

И при детските модели има вградена функция за отмерване на времето, като тук тя се казва KidPacer. Тя ще измери точно две минути, които са препоръчителни за миене на зъбите.

На разположение са два режима за миене, от които да избирате. Така може да започнете с по-слабият, докато детето свикне и когато това се случи да се възползвате от пълната сила на Детска четка за зъби Philips Sonicare, Синя.

Купете с безплатна доставка от Hyperion.bg

Този модел може да бъде ваш с напълно безплатна доставка до всяко населено място в България. Гаранцията за качество е две години и в рамките на 30 дни, след доставката може да се възползвате от правото си да го върнете безпроблемно.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър