Philips Четки За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare FlexCare - HX6972/38

Philips Четки За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare FlexCare - HX6972/38

4 / 11 оценки
399.00 лв.
367.08 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX6972/38
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 2
Материал на главата: DiamondClean стандартна
Материал на дръжката: 2 FlexCare
Поставка за зареждане: Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна батерия
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6972/38
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Калъф за пътуване Premium
Цвят: Черен

Грижата за зъбите може да бъде предизвикателство и ако не полагате нужното внимание ще се сблъскате с редица проблеми. И тук не говорим само за кариесите, но и за проблеми с венците, които могат да бъдат не по-малко неприятни и опасни.

Предлагаме ви да разгледате Електрически четки за зъби Philips Sonicare FlexCare, Черни, с помощта на които ще имате отлична грижа и невиждано почистване на зъбите.

Изберете комплект Електрически четки за зъби Philips Sonicare FlexCare, Черни

Този комплект е с цели две четки, за да може и вие и половинката ви да се възползвате максимално от перфектната им работа. И тук спокойно може да очаквате подобрената звукова технология на Philips Sonicare. С нейна помощ до 7 пъти повече зъбна плака ще бъде премахната при всяко измиване на зъбите.

Ако се притеснявате, че не спазвате препоръчителното миене на зъбите от 2 минути, то от голяма ползва ще ви бъде QuadPacer. Така на равни интервали от по 30 секунди ще бъдете известени, за да смените мястото на което миете зъбите си.

Има цели три режима, които може да ползвате. Така може да изберете от почистване, избелване или грижа за венците. И тук е мястото да кажем, че ако искате по-бели зъби, то сега това е не само възможно, но и безопасно.

С помощта на Електрически четки за зъби Philips Sonicare FlexCare, Черни ще имате по-бели зъби, само след една седмица употреба. Това няма да навреди на емайла по никакъв начин. При избелването с тази технология няма абразивни или химически елементи, които могат да навредят.

Няма как да не забележите и значително подобреното състояние на венците. Те ще бъдат нежно масажирани, а отсъствието на зъбна плака ще ги предпази от възпаления.

И ако понякога ви се случва да установите, че сте пропуснали да смените почистващата глава навреме, то сега това няма как да се случи. Благодарение на сензор, който е разположен между основата на четките и главите, вие ще бъдете предупредени, когато стане време те да се подменят.

В комплекта има и специално отделение за почистване с UV светлина. Така може да сте сигурни, че главите да идеално чисти и в тях няма да се развиват никакви микроби, които да навредят на оралната ви хигиена.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Ниските цени са първото нещо, което ще забележите в нашия онлайн магазин. Електрически четки за зъби Philips Sonicare FlexCare, Черни могат да бъдат ваши и с напълно безплатна доставка до всяко населено място в страната. Получавате и пълна гаранция от цели 2 години, както и правото да върнете избраните продукти в рамките на 30 дни, след доставка.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър