Philips Четки за зъби с акумулаторна батерия FlexCare Sonicare

Philips Четки за зъби с акумулаторна батерия FlexCare Sonicare

4 / 26 оценки
379.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6932/36
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 2
Време за работа (в брой почиствания по 2мин): 20
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Материал на дръжката: ABS/PA, TPE
Скорост (почистващи движения в минута): 31000
Тип батерия: Акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6932/36
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Резервна глава
Цвят: Бял

Искате ли да миете зъбите си по нов и напълно революционен начин? Искате ли да имате надежден уред, който не само да мие зъбите ви, но да се грижи и за венците ви? А защо всичко това да не е в комплект за двама, за да може и вие и половинката ви да се възползвате от технологията?

Представяме ви Електрически четки за зъби Philips FlexCare Sonicare, 2бр, UV устройство за дезинфекция. С тяхна помощ всичко изброено е не само възможно, но и лесно, както никога до сега.

Отлично измиване с Електрически четки за зъби Philips FlexCare Sonicare, 2бр, UV устройство за дезинфекция

В комплекта има цели две четки, които са снабдени с уникалната почистваща глава, която мие зъбите в дълбочина и не пропуска дори и междузъбните пространства. Подобрената звукова технология на Philips Sonicare ще се погрижи всичко това да е гарантирано при всяко употреба.

И така само с едно измиване премахвате до 7 пъти повече зъбна плака, в сравнение с употребата на ръчна четка за зъби. Това ще ви спести не само образуването на кариеси, но и ще запази венците ви здрави.

На ваше разположение са три режима, от които да избирате – почистване, избелване и грижа за венците. Ако искате по-бели зъби, то това е ще се случи гарантирано безопасно. А първите резултати ще са видими само след една седмица.

Ако за пръв път ползвате звукова четка за зъби, може да се възползвате от специалната функция Easy-start. С нея преходът ще бъде плавен и вие ще имате време да свикнете с работата на уреда.

И тук имате функцията QuadPacer, която ще ви каже колко точно време да си миете зъбите, за да са идеално чисти. Така препоръчителните две минути са разделени на 4 равни интервала, които ще обхванат всяка челюст.

Получавате и уред за дезинфекция, който ще ви позволи да обработвате почистващите глави. Така ще елиминирате всички микроби, които е възможно да са се задържали по нея.

Изберете с безплатна доставка от нашия онлайн магазин - Hyperion.bg

Този модел ще бъде изпратен до посочен от вас адрес с напълно безплатна доставка. Нещо повече Електрически четки за зъби Philips FlexCare Sonicare, 2бр, UV устройство за дезинфекция са с две години гаранция и може да бъдат ваши на наистина ниска цена. Ако пожелаете може да ги върнете в рамките на 30 дни, след като са ви били доставени.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър