Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 6100 Розова HX6876/29

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 6100 Розова HX6876/29

5 / 26 оценки
299.00 лв.
275.08 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6876/29
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 3
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6876/29
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Калъф за пътуване Premium
Цвят: Розов

Няма как да не сте си пожелавали зъбите ви да са не само здрави, но и ослепително бели. А какво ще кажете всичко да се случва, докато просто ги миете сутрин и вечер? Лесно може да постигнете всичко това, ако изберете Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 6100, Розова от нашия онлайн магазин.

Нежно, но ефективно почистване и избелване с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 6100, Розова

Този модел има специална почистваща глава - W2 Optimal White. С нейна помощ не само избелвате зъбите си, но това се случва и по максимално щадящ начин. Никакви абразивни частици или химикали не въздействат на зъбите си. Така постигате желаните резултати, като по никакъв начин не увреждате зъбите си.

Само за една седмица ще видите първите резултати, които можем да гарантираме ще ви очароват. При продължителна употреба постигате избелване, което иначе може да получите само с професионалната помощ на зъболекаря ви.

Подобрената звукова технология премахва 99.99% от плаката. Така основният причинител на кариеси и заболявания на венците вече няма да ви притеснява. Дори и междузъбните пространства са почистени, благодарение на фините косъмчета на главата.

Технологията BrushSync ще ви помогне никога повече да се пропуснете са смените почистващата глава навреме. Специален сензор следи за това и светлинна индикация ще ви напомни да смените този толкова важен консуматив.

Четката има цели три режима, в които може да я използвате – почистване, избелване и грижа за венците. Така може да избирате какво точно искате да постигнете и то точно по начина, по който очаквате да се случи.

И ако имате чувствителни зъби или венци, то ще бъдете предупредени ако натискате прекалено силно, докато миете зъбите си.

Помислено е и за моментите, в които ще пътувате. За да може безопасно и хигиенично да пренасяте Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 6100, Розова, в комплекта има калъф, който ще ви помогне за това. Така едновременно ще запазите четката си не само чиста, но ще я предпазите и от механични удари.

Изберете с дълга гаранция от Hyperion.bg

Поръчайте от тук и ще ви дадем цели две години международна гаранция. Това не е всичко. Доставката ще бъде за наша сметка, без значение до къде искате да я доставим. Не забравяйте, че в рамките на 30 дни може да се възползвате от правото си да върнете избраните продукти без никакъв проблем.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър