Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/34

5 / 26 оценки
339.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6859/34
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 2
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6859/34
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Калъф за пътуване Premium
Цвят: Бяло и светлосиньо

Здравите и чисти зъби са нещо, което се забелязва веднага. Ако искате и вие да може да се похвалите именно с такива зъби, предлагаме да разгледате Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100, Бяла/Светлосиня. С нейна помощ ще се радвате на блестящи от чистота зъби и ослепителна усмивка.

Всичко е повече от лесно с този модел, но реално вие ще получите дори и повече, защото знаем, че може да имате различни нужди в различните моменти.

Чисти зъби с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100, Бяла/Светлосиня и то само за 2 минути

Подобрената звукова технология на Philips Sonicare е вложена и в този модел. Така само с едно измиване гарантирано ще премахнете 99.99% от зъбната плака. Когато това се случва всеки ден може да очаквате да имате наистина здрави зъби и венци.

За да не пропуснете да смените почистващата глава навреме на помощ идва технологията BrushSync. Благодарение на нея ще бъдете предупредени със светлинна индикация когато стане време за това.

Препоръчителното време за миене на зъбите е две минути, но е трудно да се спази и най-вероятно и вие миете зъбите приблизително и на око. За да не се случва повече това тук ще ви помогне функцията QuadPacer.

Тя ще раздели тези 2 минути на 4 равни интервала, за да знаете кога е станало време да смените мястото, на което почиствате. И ако случайно имате нужда от още малко време, винаги можете да пуснете отново четката да работи, докато почувствате зъбите си гладки и чисти.

За да може да постигнете ултимативното почистване на зъбите ще разполагате с цели три режима на работа. Изберете от почистване, избелване или грижа за венците, за да се насладите на резултатите.

И ако целта ви са по-бели зъби, може да ви уверим, че първите резултати ще са видими само първата седмица на употребата на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100, Бяла/Светлосиня.

Луксозният калъф за пътувания Premium ще ви позволи да пренасяте уреда не само без риск да го повредите, но и по максимално хигиеничен начин.

Поръчайте от Hyperion.bg с гаранция 24 месеца

Няма как да не отчетем, че гаранцията е важна, защото ви защитава за дълъг период от време. Така за вас остава само радостта от добрия избор, който сте направили и всички ползи, които получавате.

Доставката на този модел е напълно безплатна и няма да се наложи да чакате дълго, защото ви обещаваме да е наистина бърза. Ако желаете може и да върнете избраните от вас стоки, в рамките на 30 дни, след доставка. Ние ще се постараем бързо и безпроблемно да възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър