Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04

5 / 26 оценки
169.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6803/04
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна, Литиево-йонна
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Цвят: Син

Искате ли да имате най-доброто, което може да се намери на пазара, когато става въпрос за здравето на вашите зъби? Искате ли да можете бързо, лесно и ефективно, както никога до сега да имате отлично измити и бели зъби? А както ще кажете едновременно с това да се погрижите и за венците си?

Всичко това е възможно само с употребата на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Синя. Сега тя може да бъде ваша на наистина ниска цена, поръчвайки я от нашия онлайн магазин.

Отлични резултати с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Синя всеки ден

И при този модел е вложена последната и значително подобрена звукова технология на марката. Така може да сте сигурни, че при всяка употреба премахвате до 7 пъти повече плака, в сравнение с ръчна четка за зъби.

Сега дори и най-трудно достъпните места в устата ви ще бъдат лесно достигнати, благодарение на специално извития край на уреда. Но това не е всичко. Ако упражните прекалено силен натиск при миенето, ще бъдете предупредени, за да не увредите емайла или нараните венците си.

Употребата на този модел е напълно съвместим с всички видове ортодонтични приспособления. Така без значение дали носите брекети или шини, те няма да бъдат увредени. И в същото време ще постигнете отлична хигиена, което е доста трудно при наличието на тези устройства.

Специален сензор, който се намира между основата и почистващата глава след за това кога е време тя да се подмени. Светлинен индикатор ще ви даде знак и вече не се налага са следите за смяната на този консуматив.

И ако до този момент сте мили зъбите си на око и никога не сте знаели колко време отделяте за това, сега с QuadPacer ще бъдете дори още по-улеснени. Тази екстра ви дава звукова сигнализация на всеки 30 секунди, за да смените мястото, на което почиствате. Така препоръчителното време за миене от 2 минути е перфектно разпределено, без да се налага да мислите излишно за това.

Поръчайте от Hyperion.bg с гаранция 2 години

Не само, че ще се насладите на отличната работа на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Синя, но тя ще бъде ваша и с дълга гаранция. Ние ще я доставим на посочен от вас адрес с напълно безплатна доставка в цялата страна.

Ако решите, че искате да я върнете това няма да е никакъв проблем. Попълнете формата за връщане на продукт до 30 дни, след доставката и ние ще възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър