Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6801/04

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6801/04

5 / 26 оценки
169.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX6801/04
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна, Литиево-йонна
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Резервна глава
Цвят: Син

Няма как да не сте искали да имате на разположение най-добрата технология, с помощта на която да се погрижите подобаващо за оралната си хигиена. Предлагаме ви Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Синя и сме убедени, че тя ще покрие и надмине всички ваши очаквания.

Нежно почистване с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Синя

Отличните характеристики на този модел са повече от очевидни. Тук е вложена подобрената звукова технология на Philips Sonicare. С нейна помощ при всяко измиване премахвате до 7 пъти повече плака в сравнение с класическите ръчни четки за зъби.

Ако носите произволно ортодонтично приспособление може да бъдете напълно спокойни, че то няма да бъде увредено при употребата на тази четка. Доброто почистване на зъбите, при наличието на брекети или шини може да е трудно поради редица фактори. Сега обаче може да се радвате на отлично измиване дори и при наличието на тези приспособления.

Тук са вложени редица новости, които имат за цел да ви улеснят. За да не се налага да следите кога е време за смята на почистващата глава, технологията BrushSync ще ви предупреди, за да може да смените консуматива.

При по-деликатни и чувствителни зъби и венци е изключително важно да не се упражнява прекалено силен натиск. Ако това неволно се случи, вие ще чуете звуков сигнал, който ще ви напомни да намалите силата. Така можете да сте спокойни, че не вредите на здравето си, макар и неволно.

Препоръчителното време за миене на зъбите е 2 минути и ако нямате специално приспособление, може би не го спазвате. QuadPacer ще раздели времето за миене на 4 интервала от по 30 секунди. Така всяко част на устата ви ще е идеално измита и то точно толкова време, колкото трябва.

В комплекта на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Синя получавате и резервна почистваща глава.

Изберете с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Този модел четка за зъби може да бъде ваш не само с дълга гаранция от цели 2 години. Може да се сдобиете с нея на гарантирано ниска цена от нашия онлайн магазин. Доставката на този модел ще е напълно безплатна, без значение до кое населено място в страната се намирате. Може да се възползвате и от правото си да върнете продукта в рамките на 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър