Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare Diamond Clean HX9372/04

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare Diamond Clean HX9372/04

5 / 31 оценки
399.00 лв.
375.06 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9372/04
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 5
Време за работа (в брой почиствания по 2мин): 42
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Материал на дръжката: ABS/PA, TPE
Поставка за зареждане: Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 31000
Тип батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Кутия за зареждане с USB кабел

Няма как да не отчетем факта, че зъбите на човек за са цял живот. И това е причината да се грижите за тях, като сега може да изберете надеждно средство за това. Разгледайте и научете повече за Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Лилава, която може да закупите в нашия онлайн магазин на наистина ниска цена.

Отлично почистване и избелване с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Лилава

Този модел може да се похвали с подобрената звукова технология на Philips Sonicare. Тя ще ви даде не само отличното и в същото време деликатно измиване, но дори е в състояние да избели зъбите ви.

Ако желанието ви е да имате блестяща усмивка и бели зъби, то сега това е не само лесно, но и ще се случи в домашни условия. С тази четка ще забележите първите резултати само след една седмица. И това не е всичко. Избелването е повече от безопасно и няма никаква опасност да увредите емайла на зъбите си.

При Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Лилава са налични цели пет режима, в които може да я използвате. Така изберете от почистване, дълбоко почистване, избелване, грижа за венците, режим за чувствителни зъби и венци или полиране.

С последната функция може да допълните избелването и спокойно може да очаквате резултати, като след посещение при зъболекар. За целта няма нужда от специални препарати с абразивни частици, които не винаги са безопасни. Звуковата технология ще се справи с всяко замърсяване и зъбите и венците ви ще са в отлично състояние.

С употребата на тази четка за зъби е напълно реалистично да очаквате здрави венци и зъби. Премахвайки до 99.99% от зъбната плака, вие елиминирате основния причинител за всички заболявания, които могат да се появят.

В комплекта получавате и стилен калъф за пътувания, който може да се ползва и като зарядно. Предвидена е и чаша, за да може да изплакнете устата си, след миенето на зъбите или просто да поставите четката в нея.

Изберете на ниска цена и дълга гаранция от Hyperion.bg

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Лилава може да закупите от тук на наистина ниска цена. Тя ще бъде ваша с гаранция от цели две години, но ви уверяваме, че ще я ползвате безпроблемно дълго време.

Този модел ще бъде доставен до вашата врата с напълно безплатна доставка, без значение до кое населено място в България. И ако пожелаете може да я върнете в рамките на 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър