Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare Diamond Clean HX9362/67

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare Diamond Clean HX9362/67

4 / 17 оценки
399.00 лв.
375.06 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9362/67
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 5
Поставка за зареждане: Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX9362/67
Гаранция: 2 месеца
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Чаша-основа за поставяне върху зарядната основа
Цвят: Розов

Искате ли имате не само по-здрави зъби, но едновременно с това да бъдат и ослепително бели? Искате ли с лекота да постигнете всичко това? Искате ли да не се налага да платите неразумно висока цена? Няма как да не ви разкажем повече за Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Розова. Разгледайте я и сме убедени, че след като научите всичко, което може да направи за вас, ще пожелаете да я притежавате.

Чисти и бели зъби с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Розова

Бъдете уверени, че с избора на този модел ще получите подобрената звукова технология на Philips Sonicare. Тя безпроблемно ще премахне до 7 пъти повече зъбна плака, в сравнение с ръчна четка за зъби.

Избелването, което може да постигнете е възможно най-щадящото за зъбите. Не се налага да се използват абразивни пасти за зъби или химикали, които несъмнено увреждат емайла на зъбите.

Така само за една седмица ще забележите първите резултати и те ще станат още по-изразени при продължителна употреба. Този модел има цели 5 режима, в които може да го ползвате – clean, deep clean, white, gum care и sensitive.

Така може да получите пет напълно различни начина, по които да почистите зъбите и да запазите венците си в отлично здраве. За да почистите всяка зона от помощ ще ви бъде QuadPacer.

Той ще раздели препоръчителните 2 минути за миене на зъбите на 4 интервала, разделени от звуков сигнал. След като го чуете просто преминете на следващата зона и така до приключване на цялостното измиване на зъбите.

В комплекта получавате и луксозен калъф за транспортиране на четката. Той може да се използва и като зарядно. Трябва само да го включите в контакта или към компютър и може да заредите четката си на всяко едно място.

С помощта на калъфа ще бъдете сигурни, че няма да повредите уреда по време на пътуванията си и в същото време ще го запазите чист. Получавате и красива чаша с логото на марката. Ползвайте я, за да изплакнете устата си или просто поставете в нея Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Розова.

Изберете от Hyperion.bg на ниска цена и гаранция 2 години

При нас ще намерите всичко, от което имате нужда на наистина ниски цени. Този модел е не само на атрактивна цена. Той може да пристигне до посочен от вас адрес с напълно безплатна доставка, без значение в кое населено място в страната се намирате.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър