Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare Diamond Clean HX9352/04

Philips Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Sonicare Diamond Clean HX9352/04

4 / 17 оценки
439.00 лв.
375.06 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9352/04
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 5
Време за работа (в брой почиствания по 2мин): 42
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Материал на дръжката: ABS/PA, TPE
Поставка за зареждане: Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 31000
Тип батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Гаранция: 24 месеца
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Кутия за зареждане с USB кабел
Цвят: Черен

Ако до този момент сте смятали, че най-добрата грижа за зъбите си може да получите само в зъболекарския кабинет, ще кажем, че грешите. Сега с помощта на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Черна ще си подарите чисти, здрави и изумително бели зъби.

Научете повече за модела и няма как да не поискате да притежавате това малко бижу, което ще гарантира здравето на вашите зъби и венци.

Най-добрата грижа с помощта на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Черна

Това е един от малкото модели, които могат да ви предложат цели 5 различни режима на работа. Ще намерите както стандартните почистване, дълбоко почистване, избелване, грижа за венците и уникалната новост – полиране на зъбите.

Така в домашни условия ще постигнете това, за което плащате стотици левове на всеки няколко месеца при зъболекаря. И ако целта ви е да избелите зъбите си, то можем да ви уверим, че ще са нужни само 7 дни, за да забележите първите резултати.

Тази четка за зъби е с почистващата глава DiamondClean*, като в комплекта има приложена и резервна глава. Те я най-доброто, което може да ви предложим и освен перфектното почистване може да ви даде и достъп до трудно достъпните места.

BrushSync е технологията, която ще следи вместо вас кога е време да смените почистващата глава. Когато това се случи ще бъдете известени със светлинен индикатор, който няма как да игнорирате.

Времето за миене също е автоматизирано и QuadPacer ще следи за това да прекарате препоръчителните 2 минути за миене и то разпределени по правилния начин, за да не пропуснете нито една зона.

Комплектът на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Черна съдържа и луксозен калъф за пътувания. Той не само пази четката ви от удари и замърсявания, но може да се използва и като зарядно устройство.

Получавате и красива часа с помощта на която може да изплакнете устата си, след като сте измили зъбите си или просто да поставите четката в нея.

Изберете ниските цени на Hyperion.bg

Всичко, в нашия онлайн магазин може да бъде ваше на ниска цена. Представеният модел не прави изключение, като ще допълним, че той ще бъде доставен до вашата врата с напълно безплатна доставка. Получавате не само гаранция от 24 месеца, но и правото да върнете продукта, в рамките на 30 дни, след като е бил доставен.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър