Philips Четка за зъби с акумулаторна батерия Sonicare Diamond Clean,  Бяла - HX9332/04

Philips Четка за зъби с акумулаторна батерия Sonicare Diamond Clean, Бяла - HX9332/04

4 / 17 оценки
439.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX9332/04
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Брой програми: 5
Време за работа (в брой почиствания по 2мин): 42
Материал на главата: PCTA, TPE, синтетични влакна (найлон)
Материал на дръжката: ABS/PA, TPE
Поставка за зареждане: Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 31000
Тип батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Аксесоари: Кутия за зареждане с USB кабел
Цвят: Черен

Искате ли да имате не само по-здрави зъби, но те да бъдат и ослепително бели? Искате ли да намалите посещенията при зъболекаря или да ги ограничите до рутинните прегледи? Няма как да не ви кажем, че това е възможно, ако миете зъбите си с качествената и иновативна Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Бяла.

С нейна помощ ще премахнете до 7 пъти повече зъбна плака, отколкото в произволна ръчна четка за зъби. Така по зъбите ви няма да има и остатък от основния виновник за появата на кариеси и възпаленията на венците.

Наистина чисти и бели зъби с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Бяла

Този модел може не само да премахне цялата зъбна плака от зъбите ви. Той ще се справи и с повърхностните петна. Така ако консумирате оцветяващи храни, кафе, чай или пушите, това няма да се отрази на белотата на зъбите ви.

Първите забележими резултати може да очаквате само след една седмица. Ако проявите постоянство може да очаквате блестяща усмивка и здрави зъби за години напред.

И тук звуковата технология, която прави всичко това възможно е подобрена и няма да останете разочаровани. В този модел имате на разположение цели 5 различни режима. Очаквайте както стандартните опции за почистване, дълбоко почистване, избелване, грижа за венците, така и функцията за полиране на зъбите.

С нейна помощ ще се радвате на професионални резултати в рамките на дома си и то без да имате допълнителни разходи.

В комплекта получавате и луксозен калъф за пътувания, който може да се ползва и като зарядно. Така четката ви може да се зарежда на всяко едно място и в същото време я транспортирате сигурно и я пазите чиста.

Миещата глава е от серията DiamondClean*. Тя се характеризира с може би най-доброто почистване, за което помага и уникалната й форма, която достига и най-трудно достъпните места.

И тук ще се насладите на работата на QuadPacer. Той ще ви даде точен ориентир колко време да миете зъбите си и дори ще го раздели на 4 равни интервала от по 30 секунди. И ако се притеснявате, че може да забравите да смените навреме почистващата глава, това също не е проблем.

Сензор между основата и главата следи времето за ползване и когато стане време за смяна, светлинен индикатор ще ви напомни.

Изберете не само на ниска цена, но и с безплатна доставка от Hyperion.bg

Няма как да не сте забелязали на колко ниски цени предлагаме всички уреди в нашия онлайн магазин. Избирайки Електрическа четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean, Бяла, ние ще я изпратим на посочен от вас адрес с напълно безплатна доставка.

Получавате не само гаранция от две години. Имате право да върнете избраните продукти, в рамките на 30 дни след доставката. Ние ви обещаваме бързо и безпроблемно да възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър