Philips Блендер Viva Collection 700 W, ProBlend 6

Philips Блендер Viva Collection 700 W, ProBlend 6

4 / 17 оценки
189.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR3556/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR3556/00
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 2
Корпус: Неръждаема стомана
Материал на купата: Стъкло
Цвят: Сив металик

Искате ли да имате уред, който да приготвя вкусни и питателни смутита, които да станат част от всеки ваш ден? Искате ли да се сдобиете с този уред на ниска цена, но това в никакъв случай да не е за сметка на качеството? Ако отговорът ви е „Да“, то разгледайте Philips ProBlend 6 Viva Collection Блендер, 700W.

Този уред в максимална степен ще отговори не само на очакванията ви, но може дори да ги надхвърли. Елегантните линии на корпуса му ще ви харесат от пръв поглед, а комбинацията от черно и сиво лесно ще се впише в почти всеки интериор.

Защо трябва да изберете Philips ProBlend 6 Viva Collection Блендер, 700W

На първо място ще споменем факта, че този блендер е изключително подходящ за големи семейства. Каната му е с вместимост 2 литра. Така само с едно приготвяне, може да сте сигурни, че ще има достатъчно за цялото семейство.

Мощният мотор от 700W ще се справи не само в голямото количество, но и със съставките, без значение дали са меки или твърди. Моторът на Philips ProBlend 6 Viva Collection Блендер, 700W също така има вградена защита против прегряване и няма опасност да го пренатоварите.

Различните скорости се регулират плавно, за да може да получите перфектното смилане на различните съставки, така, че максимално да паснат на вкуса ви. Тук на помощ идва и технологията ProBlend 6, чрез която ще може да се насладите на повече от впечатляващи резултати всеки път.

Основата има протовоплъзгащи се пластини, които не само ще направят уреда стабилен, но и ще поемат част от вибрациите. По този начин се намалява не малко от шума, който съпътства употребата му.

Може да очаквате и удобно прибиране на кабела, в специално отделение, което в максимална степен ще улесни съхранението му.

Изберете с 2 години световна гаранция от Hyperion.bg

Това, в комбинация с ниската цена на която може да закупите този уред може би вече ви е убедило, че изборът ви е повече от добър. Доставката ще е за наша сметка, и няма проблем да прегледате уреда, още преди да го платите. Ако до 30-я ден, след получаването му решите може да го върнете без никакви проблеми.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър