Philips Блендер Avance Collection 1400 W, ProBlend 6 3D

Philips Блендер Avance Collection 1400 W, ProBlend 6 3D

4 / 17 оценки
279.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR3652/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR3652/00
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 2
Корпус: Метал
Материал на купата: Стъкло
Цвят: Сив металик

Ако търсите уред, който да ви даде не само лесното приготвяне на смутита и шейкове, то имаме точното предложение за вас. Разгледайте в детайли Philips ProBlend 6 3D Avance Collection Блендер, 1400W и ще разберете, че всичко нужно е събрано само в един уред.

Елегантен дизайн и впечатляващ сив металик за основен цвят на корпуса. Може да се каже, че функционалността е срещнала дизайна и крайният резултат е този прекрасен уред, който може да бъде ваш на ниска цена от нашия онлайн магазин.

Винаги перфектни резултати с Philips ProBlend 6 3D Avance Collection Блендер, 1400W

Блендерът, който ви представяме е с толкова много екстри, че няма как да не бъдат изброени. На първо място очаквайте ненадмината мощност, която идва от мотора и неговите 1400W.

Няма как да се пропусне и факта, че има специална защита, която пази мотора не само от прегряване, но и от прекомерно натоварване. Така своевременно ще бъдете предупредени ако сме превишили границите на разумната употреба и ще дадете време на уреда да се охлади.

Технологията, която стои зад идеалните напитки се казва ProBlend 6 3D. Тя е тази, която дава нежната текстура и неповторимия вкус на всичко, което мине през уреда. На ваше разположение са различни режими на работа и така може прецизно да блендирате съставките до желаното състояние.

До 35 000 оборота в секунда са повече от достатъчни, за да смелите и най-твърдите съставки до състояние на фино пюре. Това в комбинация със специалните ножове ще покрие на практика всяка една ваша нужда и то по впечатляващ начин.

И тук може да очаквате специалната програма за приготвяне на шейкове. Така само с едно натискане на копчето имате шейкове, направени с любимите ви плодове.

Никога не е било толкова лесно да натрошите лед. Така летните ви коктейли и освежаващи напитки ще бъдат истински охладени и няма да се налага да го правите на ръка, както до сега.

Изберете с международна гаранция от 2 години от Hyperion.bg

Всички уреди, които предлагаме на вашето внимание имат не само дълга гаранция. Те могат да бъдат ваши на ниски цени, които заслужават да бъдат разгледани. Доставката на Philips ProBlend 6 3D Avance Collection Блендер, 1400W ще бъде безплатна до вашата врата.

Имате право на преглед и тест, преди да извършите плащането и ако е рамките на 30 дни размислите безпроблемно може да върнете закупените стоки.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър