Philips Блендър Viva Collection 600W 2L, ProBlend 5, Черен - HR2173/90

Philips Блендър Viva Collection 600W 2L, ProBlend 5, Черен - HR2173/90

4 / 17 оценки
149.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2173/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2173/90
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Степени на работа: 2
Капацитет на каната (Литра): 2
Корпус: PP
Екстри: Импулсен режим
Материал на купата: Стъкло
Метален нож: Неръждаема стомана
Работа без кабел: Не
Цвят: Черен

Ако вече сте осъзнали нуждата от уред, който да ви помага в приготвянето на здравословни храни и закуски, то Philips ProBlend 5 Viva Collection Блендер, 600W, Черен е точно за вас. Стилен дизайн и ненадмината мощност, съчетани в едно, за да отговорят на всички ваши очаквания.

Този електроуред не само може да бъде ваш, но и на ниска цена, която само ние от онлайн магазин Hyperion.bg можем да ви предложим. Ще ви запознаем с всички предимства, които несъмнено ще направят избора ви лесен.

Какво да очаквате от Philips ProBlend 5 Viva Collection Блендер, 600W, Черен

Няма как да не споменем, че това е повече от удачен избор, ако искате да приготвите зелени шейкове. С негова помощ не само ще получите фина текстура, но и максимално количество полезни вещества, които се отделят при смилането. Така всички ценно е вече извлечено и готово да ви даде здраве и тонус.

Уредът има мощен мотор от цели 600W, с помощта на който няма да се затрудните с никой продукт, без значение колко е твърд. Звездообразният нож с технологията ProBlend 5 е нещото, което прави магията възможна.

Остриетата са не само остри, те са с перфектната форма, за да може продуктите да се завихрят по такъв начин, че да не остане и частица, която да не е смелена. Ножовете са остри, до степен, че ви гарантираме, че през целия живот на уреда няма да има нужда да се наточват.

На ваше разположение е и удобен бутон, с ляво захващане, за да може да извършвате всичко с лекота и не губите ценно време. Прецизното настройване на мощността ви позволява да миксирате и блендирате всичко с лекота и в същото време, по начин, който напълно удовлетворява желанията ви.

Всички части на Philips ProBlend 5 Viva Collection Блендер, 600W, Черен са подходящи за миялна машина и почистването на уреда няма да ви отнеме почти никакво време. Каната е здрава и не трябва да се притеснявате, че може инцидентно да се повреди или счупи.

Изберете с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Това е само малка част от всичко, което ще получите, ставайки наш клиент. Няма как да не сте забелязали ниските ни цени. Наред с това може да очаквате да получите този уред с безплатна доставка.

Имате право и на опцията преглед и тест и ако в рамките на 30 дни, след доставка размислите може да го върнете безпроблемно.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър