Philips Блендър Viva Collection 600W, 2L, ProBlend 5

Philips Блендър Viva Collection 600W, 2L, ProBlend 5

4 / 17 оценки
109.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2162/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2162/90
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 2
Корпус: PP
Екстри: Импулсен режим
Материал на купата: Стирен акрилонитрил
Работа без кабел: Не
Цвят: Черен

Искате ли всеки ваш ден да започва по неповторим и свеж начин? Искате ли това да става лесно и бързо, но в същото резултатите да са повече от добри? За да стане възможно трябва само да изберете Philips ProBlend 5 Viva Collection Блендер, 600W, 2L, който ще се справи със смилането и блендирането на всичко.

Какви да основните характеристики на Philips ProBlend 5 Viva Collection Блендер, 600W, 2L

Няма как да не сте забелязали колко стилен дизайн има този уред. Компактен и толкова мощен, за да може без проблем да се справи с ядки, плодове и зеленчуци. Това става възможно с мотора, който е цели 600W. Тих и в същото време с ненадмината мощност.

Както при всеки качествен уред и тук има редица подобрения, които не само ще ви улеснят, но и ще гарантират дългия живот на блендера. Ако поради някаква причина сте оставили уреда да работи по-дълго, отколкото трябва ще се включи защитата от пренатоварване и така моторът няма да се повреди.

Специалният нож със звездообразна форма ще смели и пасира абсолютно всичко, за да може да се насладите на всяка една напитка по неповторим начин. Всичко ценно от плодовете и зеленчуците, ще бъде извлечено, за да бъде обработено мигновено от тялото ви.

На ваше разположение има много и различни скорости, които ще ви позволят да извлечете максимумът от различните типове продукти, без значение дали са меки или твърди.

Каната е с вместимост цели 1.5 литра и е с предвидено удобно разграфяване, за да може да смесвате съставките в желаните пропорции. Тя е изработена от здрав материал, който на практика е нечуплив.

Philips ProBlend 5 Viva Collection Блендер, 600W, 2L има и импулсен режим, с помощта на който няма да се притеснявате за по фините действия, които искате да извършите. Скоростите се регулират плавно и са повече от прецизни.

Бутонът за управление е разположен от ляво, за да ви е максимално удобно. Така може да управлявате уред наистина лесно и бързо. Капакът на каната има отвор, през който може да добавяте продукти, дори и докато блендирате.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Ниските ни цени могат лесно да бъдат забелязани и сравнени, спрямо конкурентите ни. Обещаваме ви още и бърза и безплатна доставка на този уред и то до вашата врата. Може да се възползвате от опцията за преглед и тест и дори да върнете уреда, ако не отговори на очакванията ви.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър