Philips Блендър Daily Collection 350W HR2052/90

Philips Блендър Daily Collection 350W HR2052/90

5 / 17 оценки
55.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2052/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2052/90
Тип: Пасатори
Степени на работа: 1
Капацитет на каната (Литра): 1.25
Корпус: Пластмаса
Материал на купата: Нечуплива пластмаса
Накрайник: Пластмаса
Работа без кабел: Не
Цвят: Черен

Търсите ли уред, който наистина да ви улесни в приготвянето на лесни и здравословни напитки? Искате ли той не само да е мощен, но и компактен? Искате ли да го намерите на наистина ниска цена? Всичко това може лесно да се осъществи с избора на Philips Daily Collection Блендер, 350W, Черен от онлайн магазин Hyperion.bg.

Няма как да изброим всички предимства на този блендер, но ще ви разкажем най-важното, за да се убедите, че всичко,  което искате е събрано само в един модел.

Какво прави Philips Daily Collection Блендер, 350W, Черен толкова специален

Philips Daily Collection Блендер, 350W, Черен е малък и компактен, което го прави повече от добро решение за домакинства с един или двама члена. Така не заема излишно място, а каната му побира точното количество за двама и дори може да остане малко.

Нечупливата пластмаса, от която е изработена каната е повече от добро решение. Така дори да я изпуснете няма да се притеснявате за това, че тя ще се счупи. Това на практика е невъзможно и ще ви улесни при употребата на уреда.

Каната също така може да се мие в миялна машина, което е поредното удобство за вас. След употреба само я изплакнете и поставете, за да е готова за следваща употреба. Специалните ножове са не само остри, те имат перфектната форма, за да смелят и пасират на практика всичко, което поставите.

Моторът е 350W и е повече от удачен за този модел. Високата му производителност ще се справи с продължителната работа, но ако прекалите не се притеснявайте. Вградената защита ще спре работата на уреда, докато моторът не се охлади, за да може да продължите работата си, без да го повредите.

Интуитивния бутон за лесна работа ще бъде оценен още при първия опит, както и импулсната функция. За да може лесно да съхранявате този блендер има специално отделение за прибиране на кабела.

Направете най-добрите си покупки от Hyperion.bg

Нашият онлайн магазин ви предлага не само марковите модели на водещите производители на бяла техника. Те могат да бъдат ваши на наистина ниски цени. Просто разгледайте цените, за да се убедите напълно в това.

Получавате и международна гаранция от 2 години, за да ползвате безпроблемно избраните уреди. Доставката е безплатна и до вашата врата. Ако желаете може да прегледате уреда, още преди да го платите. И не забравяйте, че ако размислите няма проблем да го върнете в рамките на 30 дни.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър