Philips Блендър Daily Collection 350W

Philips Блендър Daily Collection 350W

5 / 17 оценки
55.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2052/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2052/00
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Степени на работа: 1
Капацитет на каната (Литра): 1.25
Корпус: Пластмаса
Материал на купата: Нечуплива пластмаса
Накрайник: Пластмаса
Работа без кабел: Не
Цвят: Бял

Искате ли да имате винаги полезна храна, без значение дали е за закуска или леко допълнение към вечерята ви? Искате ли да можете да смилате и смесвате не само плодове и зеленчуци, но и ядки? Сега това е по-лесно от когато и да е, ако изберете Philips Daily Collection Блендер, 350W, Бял.

Стилен дизайн и толкова много функционални решения, които ще са правилната стъпка към здравословния живот, които искате да постигнете.

Какво получавате, избирайки Philips Daily Collection Блендер, 350W, Бял

На първо място ще се сдобиете със стилен и компактен уред. Това не трябва да ви заблуждава. Моторът, който задвижва машината е изключително мощен – цели 450W. Това ви гарантира, че каквото и да поставите в каната, крайният резултат ще бъде с изключително гладка и фина текстура.

Каната е с вместимост 1.25 л. и без проблем ще се справи с напитките за няколко човека. Изработена е от специален материал, който е нечуплив и дори и случайно да я изпуснете няма опасност да се счупи.

В същото време каната е съвместима с миялна машина, така, че няма да се затрудните с нейното почистване. И за да се убедите, че крайния резултат ще е повече от впечатляващ, чуйте това.

Ножовете на този уред имат специална форма – те са кръстосани и така няма да остане нито частица, която да не е минала през техните остриета. Може да очаквате те да останат все така остри, дори и след години на употреба с всевъзможни продукти.

С тяхна помощ може лесно да се справите дори и с кубчета лед. Просто поставете и само след секунди ще имате фино смлян лед за летните ви коктейли.

Уредът може да се сглобява само за секунди и дори има удобно и функционално прибиране на кабела в специално за целта отделение. Моторът има вградена защита от прегряване и така няма опасност да го повредите без да искате.

Ниски цени и бърза доставка от Hyperion.bg

Philips Daily Collection Блендер, 350W, Бял може да бъде ваш на наистина ниска цена. Ще бъде доставен до вашата врата с безплатна доставка, без значение от населеното място.

При доставката имате право на преглед и тест и ако размислите в рамките на 30 дни, може безпроблемно да го върнете.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър