Philips Блендър 600 W, ProBlend 5

Philips Блендър 600 W, ProBlend 5

5 / 26 оценки
129.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HR2156/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2156/90
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 2
Корпус: Пластмаса
Накрайник: Пластмаса
Метален нож: Неръждаема стомана
Работа без кабел: Не
Цвят: Черен

Няма как да не сте мечтали за здравословна закуска или просто свежо допълнение към хранителния ви режим. Искате ли това да е по-лесно и да бъде на ваше разположение винаги, когато имате нужда не само от енергия, но и истински полезна храна.

Всичко това е толкова лесно и може да бъде ваше само ако изберете Philips ProBlend 5, 600 W. Ако до този момент сте пропускали да се поглезите с прясно смлени плодове, зеленчуци и ядки, сега е моментът да поправите тази грешка.

Какво може да ви даде Philips ProBlend 5, 600 W

На първо място може не само да очаквате, но и да сте сигурни, че всеки ден ще имате прясно и толкова гладко смути. Може и да си мислите, че това е постижимо само с професионални уреди, но този модел опровергава всяко съмнение.

Мощния мотор 600W ще се справи с всичко, което поставите в голямата кана с вместимост 2 литра. Тя може да направи вкусна закуска или сок за цялото семейство и дори да остане за после.

Ножовете, които ще смелят перфектно всичко са звездообразни и са с патентованата технология ProBlend 5. Формата им завихря всичко по начин, по който няма как да остане нито едно парченце, което да не е минало през тях.

На ваше разположение е уникално капаче, което позволява да доливате и сипвате още продукти, без да махате капака. Така няма да се налага да спирате и да губите ценно време.

Philips ProBlend 5, 600 W ще ви даде много и различни режими на работа, като дори има и импулсен режим, който ви позволява да оставите малко по-едри парченца, ако искате да усещате отделните съставки.

Няма как да не оцените и факта, че всички части, са подходящи за миялна машина. Така след всяко употреба може лесно да поставите и да измиете. Материалите, от които са изработени частите на този уред са не само здрави. Те няма да променят вида си, дори и след година на интензивна употреба.

Изберете с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Всеки един уред може да бъде ваш на ниска цена, което може да забележите ако само сравните цените с конкурентни магазини. Вие ще получите Philips ProBlend 5, 600 W с безплатна доставка в цялата страна. Ако размислите в рамките на 30 дни, може безпроблемно да го върнете, като ние ще възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър