Philips Безкабелна вертикална прахосмукачка SpeedPro Max

Philips Безкабелна вертикална прахосмукачка SpeedPro Max

0 / 0 оценки
849.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: FC6823/01
Характеристики
Тегло (кг.) 2.73
Партиден номер: FC6823/01
Гаранция: 2 години
Тип: Вертикална прахосмукачка
Мощност (W): 25.2
Аксесоари: Тесен накрайник, Променливотоков адаптер за захранване
Капацитет на торбичката (Литра): 0.6
Продължителност на работа (минути): 65
Цвят: Червен
Уебстраница https://www.philips.com.my/c-p/FC6823_01/speedpro-max-stick-vacuum-cleaner

SpeedPro Max от Philips е атрактивна прахосмукачка, която ще почисти вашият дом превъзходно, дори и да имате домашни любимци. Тя е оборудвана с много функции и ако сте готови да похарчите малко повече пари, за да почиствате безжично своя дом, няма да съжалявате за инвестицията.

Предимства на почистването с вертикалната прахосмукачка Philips SpeedPro Max FC6823/01

Тази прахосмукачка разполага с цифров дисплей, на който може да видите с колко батерия разполагате. Освен това има страхотни LED светлини в предната част, с който може да видите мръсотията, дори и в трудно достъпни ъгли и под леглата. Дори и вашият дом да е ярко осветен ще бъдете изненадани колко прах и мръсотия ще ви разкрият LED светлините.

Времето за зареждане на SpeedPro Max FC6823/01 е 5 часа, но определено си заслужава изчакването – почистването е идеално. Едно от най-големите предимства е възможността да почистите цялата къща, без да влачите заедно със себе си кабели. Всички домакини, които държат да хигиената и редовно почистват са наясно, че няма как да почистите, без да превключвате захранването. Освен това е много по-лесно да се чисти и кабелите да не влизат под вратите.

Безкабелните прахосмукачки са на по-високи цени, но удобството си заслужава. Те почистват дома ви много добре, за много кратко време. Животът на батерията зависи от нивото на засмукване, което използвате. Ако използвате обикновен режим ще почистите за около час, а ако използвате турбо режим, батерията ще издържи около 20 минути.

Прахосмукачката SpeedPro Max FC6823/01 е много полезна за почистване на места, които нямат удобни контакти като стълбищата например. Добрата мобилност на устройството, прави почистването на мебели, легла и дивани много лесно.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

В нашият електронен магазин ще откриете различни видове прахосмукачки. Ако и вие не харесвате традиционните прахосмукачки и искате да почиствате безкабелно вашият дом, направете поръчка на вертикалната прахосмукачка SpeedPro Max. Ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър