Philips Аксесоар грил-тиган за Airfryer Avance Collection

Philips Аксесоар грил-тиган за Airfryer Avance Collection

5 / 17 оценки
69.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD9911/90
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD9911/90
Корпус: Алуминий
Аксесоари: Аксесоар грил-тиган за Airfryer Avance Collection
Цвят: Черен

Ако сте любители здравословната храна, може би вече имате не малко уреди, които ви помагат да я приготвите бързо и качествено. Но ако сте собственик на някой от иновативните фритюрници за пържене с горещ въздух, вече сте наясно с пълния потенциал на тези уреди.

Представяме ви Philips аксесоар грил-тиган, Airfryer Avance Collection, с помощта на който ще гриловате риба, месо и зеленчуци с 90% по-малко мазнина.

Philips аксесоар грил-тиган, Airfryer Avance Collection – перфектен заместител на грила

Да, не е пресилено и сега ще ви обясним защо. Класическата кошничка на Airfryer има фина метална мрежа. Така всичко продукти имат хрупкава коричка и имат вкус на пържено, но без излишната мазнина.

С помощта на този допълнителен тиган вие ще получите комбинацията от грил и пържене и то с 20% по-малко време, нужно за приготвянето на храната. Повърхността има класическото оребряване, но в същото време има и малки отвори.

Така горещият въздух преминава без никакви проблеми и храната се готви едновременно от двете страни. Може за кратко за обърнете месото, за да се грилова, но това ще е наистина повече от пренебрежимо.  

Този първокласен тиган ще ви улесни, както не сте си представяли, че е възможно. Повърхността му е незалепваща. Така не само почистването му е повече от лесно. Някои храни, като рибата са доста крехки и ако залепнат има опасност да се разпаднат. Сега може да бъдете сигурни, че това няма да се случи, каквото и да поставите в него.

Може да използвате Philips аксесоар грил-тиган, Airfryer Avance Collection и за пържене, запичане или препичане. Всеки път ще се наслаждавате на крайния резултат, а когато знаете, че той е и полезен няма как да не оцените притежанието на този уред.

Както класическата кошничка, така и този тиган може лесно да се измие на ръка или постави в миялната машина. Единственото ограничение е използването на абразивни продукти за измиване, тъй като могат да надраскат повърхността му.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Този прекрасен аксесоар може да бъде ваш на ниска цена, ако го изберете от нашия онлайн магазин. Ние ще го доставим не само бързо, но и безплатно на територията на цялата страна.

Имате 30 дни, в рамките на които може безпроблемно да ги върнете, след което ние ще възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър