Philips 43" 4K Ultra HD

Philips 43" 4K Ultra HD

5 / 31 оценки
999.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: 43PUS6804/12
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: 43PUS6804/12
Размер на екрана: 43"
Тип на екрана на дисплея: 4K Ultra HD LED
Гаранция: 2 години
Smart TV: Smart TV
Изходна мощност: 20 W
Подобрение на картината: Micro Dimming
Memory Card Slot: Не
VESA съвместимо окачване на стена: 200 x 200
Вграден тунер: DVB-T2
Година на производство: 2019
Дистанционно: Обикновено
Пауза на телевизора: Да
USB запис: Да
Изход за слушалки: Да
Common Interface (CI+): Да
Wi-Fi 802,11g: Да
Стойка за маса: Да
Ethernet-RJ45: Да
USB: 2
Тегло: 9
HDMI: 3
Максимална височина (mm): 570.9
Максимална дълбочина (mm): 76.9
Максимална ширина (mm): 967

 

  • Размер на екрана: 43"
  • Тип на екрана на дисплея: 4K Ultra HD LED
  • Разделителна способност: 3840 x 2160 Pixels
  • Гаранция: 2 години

 

Търсите си 4K Ultra HD телевизор на добра цена? Ако искате да слушате музика, да гледате любимите си филми, новини и предавания и да играете игри със страхотно качество, тогава изберете Philips 43PUS6804/12. Той е един от най-добрите телевизори с 43-инчов екран.

Какви са предимствата на телевизор Philips 43"4K Ultra HD

Напоследък има много нови модели 4K телевизори, които влизат в пространството. Затова те се нуждаят от нещо специално, за да се открояват. За Philips това е технологията за осветление Ambilight. Ambilight е убийствена функция, с която се откроява Philips 43PUS6804/12. Тази светлинна технология е известна още като заобикалящо осветление. Благодарение на нея очите не се изморяват при продължително гледане на телевизия. При нея се създава нещо като ореол от светлина около телевизора и екрана изглежда по-голям.

Със SAPHI ще получите незабавен достъп до любимото съдържание. Това е система, изградена на Linux, която е изключително лесна за използване. Тя работи стабилно и запълва само половината от екрана. SAPHI предоставя по-малко приложения, и по този начин лесно намирате платформите, които са важни за вас.

Можете да се наслаждавате на любимите си предавания и филми със зашеметяваща яснота, ярки цветове, по-отчетливи изображения и невероятни детайли. Съвместимостта с HDMI прави възпроизвеждането на музика и видео от любимите ви устройства по-лесно от всякога с превъзходното качество на звука и картината, което очаквате. HDMI (x3) и споделените портове отговарят на всички ваши нужди за връзка. 

В Philips 43"4K Ultra HD има голям набор от функции, а 43-инчовият екран е чудесен размер за всекидневната. Pixel Precise Ultra HD гарантира, че ще се радвате на завладяваща детайлна картина. Качеството на звука е забележително – с Dolby Vision и Dolby Atmos звукът е много детайлен и дълбок. Ще гледате любимите си филми, новини и предавания и ще се наслаждавате на ярки цветове и висококачествен звук.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Наслаждавайте се на страхотни изживявания с този 43"4K Ultra HD смарт телевизор, който е изключително лесен за използване. Цветовете и контраста са страхотни, а дизайнът, вдъхновен от Ambilight, наистина му помага да се отличава от останалите. Ние ще ви изпратим телевизора с безплатна доставка за цялата страна. Ако желаете можете да изберете покупка на лизинг.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър