Без значение дали имате настолен компютър или лаптоп, повече от задължително с оглед на лесния пренос на данни да имате надеждни оптични устройства. Тяхната основна функция е не само да ви улесни, но и това да се случи по един надежден за вас и информацията ви начин.

Разгледайте всички предлагани тук оптични устройства

Тук на вашето внимание сме подбрали не само качествени модели и марки, но се гордеем с това, че можем да ви ги предложим на повече от добра цена. Разгледайте и намерете това, което в максимална степен ще отговори на нуждите и очакванията ви.

Нека ви разкажем малко повече за различните видове на тези компютърни части. С основата на тяхната употреба е лесния пренос на данни. Те се появяват на мястото на употребяваните в продължение на години флопи устройства.

Въпреки, че за онези години технологията била с достатъчен капацитет, нарастващите нужди и значително по-големите размери на файловете. Така с изобретяването на масовото въвеждане на оптичните устройства се избягва ограничението от 1.44 MB, наложено от флопитата и дискетите.

Тук е подобрен не само обема на информацията, но и скоростта с която се чете от устройството. Може да ги разделим условно на външни и вътрешни, всяко от което има своите предимства.

Вътрешните са такива, които се монтират и стават постоянна част от хардуерът на всяка една компютърна конфигурация. Посредством тях можете да записвате информация от вашия компютър, или да изтеглите информация на него.

Различните устройства имат повече от разнообразни характеристики и ако имате специфични нужди, смятаме, че без проблем може да ги покрием с предложените модели.

Името далеч не е случайно, защото устройството се характеризира с наличието на диск, задвижван от мотор и лазер, който прочита или записва желаната информация. Заради извършваното движение те са не само шумни, но и се отчита потреблението на доста електроенергия.

От своя страна външните оптични устройства. ви дават нужната свобода и мобилност да свършите всяка една задача, докато сте в движение. Предлаганите тук модели са насочени към това да ви улеснят и може спокойно да ги носите в раницата, в която държите лаптопа си.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Всичко, което ще намерите в нашия онлайн магазин и в частност в тази категория е на ниска цена и наред с това феноменално добро качество. Имената, които ще видите изписани са само на най-добрите производители на техника и може да бъдете спокойни, че ще я ползвате повече, отколкото сте се надявали.

Доставката над 50 лева е напълно безплатна и абсолютно сигурна до всяко населено място в страната.

3.72 / 18

Оптични устройства

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
rating
Transcend

37.30 лв.

Ex Tax: 37.30 лв.

rating
Transcend

58.90 лв.

Ex Tax: 58.90 лв.

rating
Transcend

56.76 лв.

Ex Tax: 56.76 лв.

rating
Transcend

66.48 лв.

Ex Tax: 66.48 лв.

rating
Transcend

19.95 лв.

Ex Tax: 19.95 лв.

34.92 лв.

Ex Tax: 34.92 лв.

rating
Transcend

37.30 лв.

Ex Tax: 37.30 лв.

rating
Transcend

28.22 лв.

Ex Tax: 28.22 лв.

rating
Transcend

16.78 лв.

Ex Tax: 16.78 лв.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)