Ако искате всеки ден да имате перфектно оформена коса, по начин, който привлича погледите, тук е мястото да изберете уредите, с които може да го постигнете. Лесно и само за няколко минути ще получите стилизирана коса, като след посещение на фризьорски салон.

Оформяне на прически с въздух – по-лесно от всякога

Уредите, които ще ви предложим в тази категория на нашия онлайн магазин Hyperion.bg, разполага с достатъчно много предимства, които ще ви изброим, за да се убедите, че имате нужда от точно това.

В същината си те представляват малки сешоари, които имат нестандартна форма и по-скоро приличат на маши. Към тях има различни приставки, с които можете да придадете на косата си различна форма или просто малко повече обем.

За разликата от другите уреди, които въздействат на косата директно, тук това е избегнато. Така може да сте сигурни, че вредното въздействие на топлината е ограничено до минимум с уредите за оформяне на прически с въздух.

Лесно и най-важното бързо можете да направите каквото искате с косата си. Няма нужда да се изчаква, за да загрее. Подобно на сешоарите, топлината е на лице, от мига, в който натиснете копчето.

За да сте наясно какво може да се направи с уредите за оформяне на прически с въздух, ще изброим основните неща. Различни по размер къдрици, за които дори не е нужно да се добавя стилизиращ продукт.

Ако все пак искате да се радвате на прическата си и на следващия ден, ви съветваме да нанесете подходяща пяна или лак.

В търсене на небрежния, но все пак елегантен външен вид, много дами искат да вкарат малко повече обем в косата си, но дори и така да изглежда максимално естествено. С тези уреди само за няколко минути ще накарате косата си да бухне по очарователен начин.

Да не забравим да ви кажем, че поради наличието на горещ въздух те могат да се използват и като заместители на сешоарите. Не са толкова ефективни, но разполагате само с това, може да сте сигурни, че ще крайният резултат ще е същият.

Изберете качествена марка, на която може да разчитате

Няма как да пропуснем факта, че зад всяка наложила се марка стои нейното име и гаранция за качество и безопасност. Предлагаме ви само най-добрите марки и то на ниски цени, за да може да не платите повече, отколкото е нужно.

Всички продукти са с гаранция за качество от цели 2 години. Няма как да не оцените този факт и спокойствието, което ще ви даде.

Знаем, че не искате да чакате избраните от вас продукти прекалено дълго. И за да не се случи това ние ще ви го доставим наистина бързо до всеки град или село в България.

4.00 / 18

Оформяне на Прически с Въздух

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

52.00 лв.

Ex Tax: 52.00 лв.

75.00 лв.

Ex Tax: 75.00 лв.

rating
PHILIPS

115.00 лв.

Ex Tax: 115.00 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)