Настолен Грил, Скара Philips Daily Collection, 2000W, Черен

Настолен Грил, Скара Philips Daily Collection, 2000W, Черен

5 / 26 оценки
125.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD6321/20
Характеристики
Ароматизатор: Да
Вграден превключвател за включване/ изключване: Да
Капак: Не
Наклонен корпус на грила: Да
Отделение за прибиране на тавичката за оттичане: Да
Печене с гореща пара: Да
Плоча: Незалепващо
Постоянна топлина: Да
Приложен е сборник с рецепти: Да
Светлинен температурен индикатор: Да
Термостат: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD6321/20
Тип: Грилове
Корпус: Пластмаса
Неплъзгащи се крачета: Да
Разглобяем: Да
Цвят: Черен

Ако обожавате вкуса на печеното на скара месо, то имате нужда от подходящ уред за тази цел. Искате ли гарнитурата ви да са любимите ви гриловани зеленчуци? А какво ще кажете да може да приготвите всичко това в дома си и то едновременно?

Предлагаме ви Philips Daily Collection Настолен грил, 2000W, Черен. С него всичко това е повече от лесно. Компактните му размери го правят повече от подходящ за съхранение в някой шкаф и защо не направо на плота, ако планирате да го ползвате често.

Перфектния грил с Philips Daily Collection Настолен грил, 2000W, Черен

Да, може да разчитате не само на отлични резултати всеки път, но те ще се случват бързо. Мощен нагревател с 2000W ще се погрижи за това. Скарата има и оребряването, което ще направи отличителните и хрупкави черти по храната ви.

Специалното при този модел е, че плочата е двустранна. От едната страна са ребрата, а от другата е изцяло гладка. Така може да приготвите наистина всичко и то по впечатляващ начин.

Покритието на скарата е незалепващо. Така не само хранителните продукти няма да останат по скарата, но и почистването ще е повече от лесно. Може дори да поставите плочата в миялната машина, за да се улесните дори още повече.

В края на плочата има удобен ръб, който спира изтичането на мазнината, която се образува при печенето. Цялата течност се събира в контейнер, който може лесно да се извади и изхвърли, докато ползвате скарата.

Мощността се регулира и имате няколко степени, за да изберете най-подходящата за различните хранителни продукти. С комплекта ще получите и книжка с рецепти. С нейна помощ ще изпробвате нови идеи, които може и да не са ви хрумвали до този момент. Рецепти за различни маринати, с помощта на които месото ще стане не само крехко, но и вкусно и ароматно.

Купете от Hyperion.bg с безплатна доставка

Избирайки този уред от нашия онлайн магазин, вие ще го получите с безплатна доставка, без значение до кое населено място в България. Гаранцията за качество, която идва с него е цели две години, но сме убедени, в безпроблемното ползване на Philips Daily Collection Настолен грил, 2000W, Черен за доста по-дълъг период.

Имате и право да върнете избраните стоки в рамките на 30 дни, след доставката. Ние ви обещаваме бързо да възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър