Няма спор, че изпеченото на грил месо има хрупкава коричка и мека и сочна сърцевина. Именно за това, все повече хора избират да го приготвят точно по този начин. Но професионалните грилове са доста големи и обемни, което ги прави недостъпни за повечето хора.

За да сбъднете мечтата си и винаги когато искате да може да се наслаждавате на сочните пържоли, които обичате, разгледайте категорията ни с продукти за настолен грил.

Настолен грил за домашна употреба - какво представлява

За разлика от класическите уреди за печене на грил, които са големи и в повечето случаи за външна употреба, малките уреди в секцията настолен грил без проблем ще намерят място във вашия дом.

Те са не само компактни, но дори се разглобяват и след като приключите с употребата им и ги измиете, може лесно да ги приберете в някой шкаф. Така винаги при нужда може само за минута, освен да ги извадите и да ги сглобите.

Нагреваемата плоча има незалепващо покритие и това я прави повече от лесна за почистване. Но вие ще оцените тази на вид дребна функционалност, още докато печете. Никога няма да се сблъскате със залепнала храна, без значение каква е тя.

Температурата се регулира повече от плавно и това ще ви позволи да изпечете по най-подходящия начин всеки тип месо. Така винаги ще се наслаждавате на приготвената от вас риба, свински пържоли или пилешки филета. Те винаги ще са изпечени до съвършенство.

Няма как да пропуснем и още една подробност. На плочата има различни типове оребряване. Така вие сами избирате как точно да се изпече избраното от вас. Не сме забравили и феновете на плътно изпеченото месо.

За тях сме предвидили гладка плоча, която ще им позволи да направят месото дори още по-хрупкаво. Това е идеалното място да изпечете сирене или зеленчуци, които да допълнят по перфектен начин трапезата ви.

В комплектите има и специални шпатули, които ще ви позволят да обръщате храната без да надраскате повърхността на уреда. Да не забравим да споменем, че скарата може да се почиства в миялна машина, което ще ви улесни в максимална степен.

Изберете на най-добра цена от Hyperion.bg

Всичко, което ви предлагаме в нашия онлайн магазин е на гарантирано ниски цени. Така, ще направите възможно най-добрия избор, без да плащате повече.

Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, то доставката ще е за наша сметка. Може да се възползвате от бързата ни доставка, а когато пратката е при вас може да се отворите и прегледате, преди да платите. Ако в рамките на 14 дена размислите, няма проблем да върнете избраните от вас стоки.

4.00 / 17

Настолен грил

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

rating
PHILIPS

125.00 лв.

Ex Tax: 125.00 лв.

rating
PHILIPS

169.00 лв.

Ex Tax: 169.00 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)