Всички продукти в тази категория са подбрани внимателно и тяхната основна цел е да ви улеснят в ежедневното приготвяне на полезни ястия. Вероятно не веднъж сте изпитвали тревожното чувство, при мисълта, че времето за вечеря наближава, а вие дори нямате идея какво да приготвите.

На помощ могат да дойдат всички мултифункционални уреди, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин Hyperion.bg.

Сгответе лесно с нашите мултифункционални уреди

Името им говори само̀ и вие вече сте наясно, че бихте могли да направите толкова много и различни ястия с тяхна помощ. В напрегнатото ни ежедневие неправилното хранене и вредните храни неусетно стават норма, породена от липсата на време.

Уредите, които ще ви предложим тук са алтернативата, която сте чакали толкова дълго. Ще ви разкажем за различните модели и техните функции, след което изборът е ваш.

Няма как да пропуснем класическите мултифункционални уреди. С тяхна помощ може да приготвите печени или варени храни, като приготвянето им е толкова лесно, че не е за вярване. Истината е, че с наличието на цели 19 предварително зададени програми, няма никаква нужда да следите прогреса на приготвянето на храната.

Сред наличните програми има варианти за перфектни резултати при пържене, готвене на пара, печене и варене. Няма как да не сте забелязали, че всичко това може да бъде ваше само с покупката на един уред.

Подарете си здравословни ястия всеки ден, а най-хубавото е, че усилията за тяхното приготвяне са минимални. Крехко печено месо в комбинация със задушени зеленчуци е отличен вариант за бърза вечеря. Просто поставете продуктите и пуснете на желаната програма. Няма как да бъде по-лесно.

Да не забравим да споменем и факта, че може да приготвяте сладка̀, конфитюри и дори да подквасвате кисело мляко.

Сега ще ви представим още един модел мултифункционални уреди. Фритюрника с горещ въздух може да направи живота ви не само по-лесен, но и толкова по-здравословен.

Принципът им на готвене е следният – храната се поставя в кошничка, която прилича на тази на класическите фритюрници. Но тук е голямата разлика – храната не се потапя в мазнина. Мощен вентилатор в комбинация с нагревател приготвят храната. За целта вие добавяте само една лъжица мазнина и само след няколко минути е готово.

Хрупкава коричка и нито грам излишна мазнина. По този начин може да приготвяте любимите си пържени картофки, месо, риба и зеленчуци.

Всички мултифункционални уреди са не само лесни за употреба, но и за измиване. Частите, които имат досег с храната са устойчиви на измиване в миялна машина. Външния корпус може да поддържате чист, като след всяка употреба го забърсвате с влажна кърпа.

Най-добрите предложения са в магазина на Hyperion.bg

Може би вече сте забелязали не само огромния избор, но и ниските цени, на които предлагаме всяка една стока. Няма как да пропуснем и факта, че уредите са дело на водещите производители, които ви гарантират цели 2 години безпроблемно ползване.

При доставка имате право на преглед на избраната от вас стока. Ако дори и след това, в рамките на 30 дена размислите, може безпроблемно да върнете покупката си.

3.94 / 18

Мултифункционални уреди

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
rating
PHILIPS

549.00 лв.

Ex Tax: 549.00 лв.

Philips Уред За Мултиф..
-15%
rating
PHILIPS

322.15 лв.

379.00 лв.

Ex Tax: 322.15 лв.

rating
PHILIPS

289.00 лв.

Ex Tax: 289.00 лв.

Многофункционален Уред..
-4%
rating
PHILIPS

219.84 лв.

229.00 лв.

Ex Tax: 219.84 лв.

rating
PHILIPS

219.00 лв.

Ex Tax: 219.00 лв.

259.00 лв.

Ex Tax: 259.00 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)