Многофункционален Уред За Готвене Philips Viva Collection

Многофункционален Уред За Готвене Philips Viva Collection

4 / 17 оценки
229.00 лв.
219.84 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD4731/70
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD4731/70
Гаранция: 2 години
Тип: Мултифункционален уред за готвене
Капацитет /литри/: 5
Корпус: Пластмаса
3D система за нагряване: Да
Въртяща се дръжка за лесно носене: Да
Дисплей: Да
Аксесоари: Пластмасова тава за пара
Отвор за предотвратяване на изливането: Да
Подходящ за съдомиялна машина вътрешен съд: Да
Вграден микропроцесор: Да
Програми: 19
Таймер: Да
Готвене на пара: Да
Дебел вътрешен съд: Да
Цвят: Бял

Ако ежедневното приготвяне на вкусна и здравословна храна е проблем за вас, то ние имаме уред, който може да ви помогне. Всеки ден може да се наслаждавате на лесното приготвяне на храна за вас и вашето семейство.

С помощта на Многофункционален уред за готвене Philips Viva Collection, Бял, 19 програми всичко това ще се случва по невиждано лесен начин. Ще ви запознаем с всичко, което може да направите с него, за да се убедите в ползите да го притежавате.

Топло, прясно, вкусно с Многофункционален уред за готвене Philips Viva Collection, Бял, 19 програми

На ваше разположение са цели 19 предварително зададени програми. Така за основните ястия, които ще приготвяте имате готови настройки, за да не губите от ценното си време.

Подобаващо ще оцените и функцията за поетапно готвене. С нейна помощ ще приготвите всичко, по начин, който сте избрали самите вие. Така ако искате допълнително съставките да са по-изпечени, това е по-лесно от всякога.

Функцията за 3D подгряване е специална разработка на производителя. С нейна помощ сте сигурни, че съдът за печене е равномерно нагрят. Така се избягва прекомерното изпичане и прегаряне на една част от ястието, докато друга може да остане сурова.

Работата с този модел е не само лесна, но и удобна. Съдът, в който се пече има дръжки, с които лесно го вадите или поставяте обратно. От вътрешната страна има специално керамично покритие.

То е не само незалепващо, но и гарантирано безопасно за вашето здраве. Опасността по време на приготвянето на храната от покритието да се отделят вредни вещества на практика е нула.

Към комплекта има приложена и кошница за готвене на пара. Така ще може да се възползвате от още един вариант на полезното готвене. Механизмът за заключване ще предпази от случайното отваряне на уреда, което може да бъде опасно, ако наблизо има деца.

Вграден таймер ви позволява да готвите с отложен старт. Поставете всички съставки сутринта и прибирайки се от работа ще ви чака топлата ви вечеря. Стартът на Многофункционален уред за готвене Philips Viva Collection, Бял, 19 програми може да се отлага до 24 часа, за да планирате спокойно деня си.

Изберете с безплатна доставка от Hyperion.bg

Този толкова полезен уред може да бъде ваш в безплатна доставка, без значение до кое населено място в България искате да го доставим. Цената на която може да го закупите от нашия онлайн магазин е повече от ниска.

Получавате и гаранция за качество 24 месеца, зад която стои името на един от най-реномираните производители на бяла техника. Ако в рамките на 30 дни, след доставката размислите, може безпроблемно да върнете уреда, а ние ще възстановим платените от вас суми.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър