MM800 RGB Polaris Corsair Gaming

MM800 RGB Polaris Corsair Gaming

5 / 31 оценки
159.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CH-9440021-EU
Характеристики
Марка: Corsair
Номер на модела: Corsair Gaming MM800 RGB Polaris, Cloth Edition, 350mm x 260mm x 5mm
Партиден номер: CH-9440021-EU
Гаранция: 2 години
Размери: 350mm x 260mm x 5mm
Цвят: Черен
  • твърда подложка за мишка
  • размер: 350mm x 260mm x 5mm
  • 15 отделни RGB зони
  • USB 2.0

Колко светлина ви е необходима на работния плот? А колко цвята искате да видите? Ако отговорът ви е, че всичко трябва да има (RGB) осветление, тогава не спирайте с мишката и клавиатурата, а заедно с подложката MM800, добавете още RGB светлина. 

Защо да изберете Corsair MM800 RGB Polaris 


Corsair MM800 RGB Polaris е твърда геймърска подложка за мишка с RGB осветление от трите си страни (ляво, дясно и предно). Тя разполага с 15 отделни ръчно монтирани RGB зони, задвижвани от истинска PWM технология за осветяване, за да се покаже най-точно цветово възпроизвеждане. Синхронизирайте всяка от зоните на осветление с други продукти на CORSAIR RGB с iCUE софтуера, за да завършите крайната настройка за игри.Мощният софтуер позволява жив, динамичен RGB контрол на осветлението и синхронизация в цялата система със съвместими периферни устройства, охладители, вентилатори и др. Всяка от 15-те RGB зони на MM800 може да се персонализира и отключва безкрайни комбинации.  

MM800 RGB Polaris геймърска подложка за мишка има 1,8 м оплетен кабел с стандартен USB конектор на Corsair. Самата подложка е с дължина 350 мм, ширина 260 мм и дебелина 5 мм. Тежи около 560 грама и има микро-текстурирана повърхност с ниско триене. Това осигурява бързо и точно пикселно проследяване и е подходяща за оптични и лазерни мишки. Ако се опитате да почувствате повърхността с пръсти, тя  е малко груба, не е гладка. Ако обърнете MM800 ще видите изцяло гумена основа. Дръжката на тази подложка за мишка е страхотна и дори се прикрепя към стъклената повърхност без никакви проблеми. На горния център са разположени USB кабелът и USB 2.0 порт. MM800 е доста голяма подложка за мишка и определено няма начин да я огънете. Ще имате нужда от повече място на бюрото или масата.Текстурираната повърхност помага за точността на мишката, но има хора, които не предпочитат твърда подложка за мишка. Така че, ако сте един от тях, MM800 RGB Polaris може да не е за вас.

Светлинният ефект може да се контролира и конфигурира чрез Corsair's Utility Engine. Можете да изтеглите тази програма от уебсайта на Corsair. Има само една настройка на менюто за MM800 и настройката е много лесна. Тук няма сложни неща. Има много светлинни ефекти, от които можете да избирате.Те са ослепителни и имате свободата да избирате от няколко ефекта в зависимост от вашите предпочитания. 

Защо да направите поръчка от hyperion.bg

Качеството на изработка е голямо, както се очаква от Corsair продукт. Гумената основа  поддържа подложката на мишката на място и RGB осветлението изглежда страхотно. Една добра подложка определено е необходима за вашата оптична / лазерна мишка. Ако имате нужда от повече RGB в работния плот, това е един продукт, който определено трябва да имате. Ние ще ви го изпратим с безплатна доставка в цялата страна в рамките на 3 работни дни.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър