Мини Пасатор Philips Daily Collection 350 W

Мини Пасатор Philips Daily Collection 350 W

4 / 17 оценки
63.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR2895/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR2895/00
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Корпус: Пластмаса
Мензура: Да
Екстри: Аксесоар бутилка "On the Go"
Накрайник: Пластмаса
Метален нож: Неръждаема стомана
Цвят: Бял

Ако сте активен човек, който не само обича да спортува, но има и напрегнато ежедневие, то е време да се погрижите за себе си. Това може да се случи лесно с Philips Daily Collection Мини пасатор, 350W, Бял.

С негова помощ може не само лесно да приготвяте здравословни закуски, смутита и шейкове, но и лесно да ги носите със себе си. Научете повече за този малък, но повече от впечатляващ пасатор, за да се убедите, че това е уредът, който ви е липсвал до този момент.

Какво прави Philips Daily Collection Мини пасатор, 350W, Бял толкова специален

Той е малък и компактен уред идва с мотор от цели 350W. Така може да бъдете уверени, че всичко поставено в купата ще бъде бледирано по начин, който сте очаквали от голям професионален блендер.

Освен добрият и мощен мотор, за вашето перфектно смути работят и острите ножове със специална форма. Те завихрят всичко и няма да остане нито едно парченце, което да не е минало през тях. За да сте сигурни, че ножът е добре почистен, той може да се вади от основата си и след измиването да се върне обратно.

Оценете и нечупливата пластмасова кана и удобно разграфяване. Така ще знаете точното количество на съставките, ако следвате определена рецепта. Както повечето добри уреди и тук е предвидено частите да са съвместими с миялната ви машина. Така няма да губите излишно време в миене на ръка.

Този модел има и една наистина полезна екстра. Ще получите и специална чаша с капак. Така лесно ще може да носите със себе си любимите си напитки или закуски. Повече от здравия капак ще ви даде спокойствието, че може дори да поставите чашата в чантата си и да сте сигурни, че тя няма да се разлее.

Изберете от Hyperion.bg и платете по-малко

Ниските цени на всичко, което предлагаме са лесни за проверка. Можем да ви гарантираме далеч не само това. Уредите, с които може да се сдобиете тук са с гаранция 2 години.

Доставката до всяка точна на България е бърза и може да разчитате на това. Ако в рамките на 30 дни размислите и установите, че Philips Daily Collection Мини пасатор, 350W, Бял не е за вас може лесно да го върнете и ние ще възстановим сумата, която сте платили.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър