Обожавате да правите всякакви сладкиши, сосове, кремове и прочие? Нуждаете се от мощен миксер или пасатор, който да ви помага да извършвате хобито си? Големият избор от марки и модели ви притеснява и не сте убедени кой уред ще е точният за вашите нужди?

Търсенето ви приключва тук, в онлайн магазина за техника и електроника Hyperion.bg. Нашата секция „Миксери и пасатори“ ще ви предложи всички решения, от които имате нужда.

За вас сме селектирали едни от най-прочутите марки в изработката на пасатори и миксери, за да сте сигурни, че независимо от избора ви, крайният продукт ще ви свърши нужната работа.

Миксери – как да изберем перфектния уред

Има няколко белега, по които да познаете добрия миксер и по тях ще може да определите дали той ще ви свърши полезна работа.

1. Бъркалката

Бъркалката е от изключително значение, тъй като тя може да повлияе на текстурата на вашата смес. Ориентирайте се към конусовидна бъркалка, чийто иновативен дизайн позволява на максимално количество въздух да навлезе в сместа, правейки я по-гладка и пухкава.

Онези от вас, които са достатъчно добре запознати, знаят че това допринася за постигането на идеалната смес за торти.

Важно значение има и дизайна на бъркалката, като тя трябва да може да се изважда и поставя лесно – така ще си спестите проблеми при измиването на уреда след употреба.

2. Мощността на мотора

Моторът и по-точно неговата мощност, определят какъв краен продукт ще получите при разбиване.

Някои рецепти изискват разбиване по-твърди субстанции, например тесто, а по-мощният мотор е подходящ именно за такива дейности.

Поради това ви препоръчваме да се ориентирате към възможно най-мощния мотор, който може да откриете – така ще си осигурите пълна свобода в готвенето и няма да има рецепта, която да ви се опре.

3. Степените на мощност

Степените на вашия миксер ще са онова нещо, което да ви помогнат да контролирате тази мощност.

Миксерите от по-висок клас разполагат и с функция „Турбо“, осигуряващи допълнителни тласъци при работа, което е особено полезно в някои определени рецепти.

Пасатори – най-верният помощник в кухнята

Почти няма съвременна рецепта, която може да мине без употребата на пасатор, а за да бъдем още по-пространни можем да кажем, че почти няма рецепта, в която един наистина добър пасатор да е ненужен.

Този електроуред се е превърнал в първи помощник на всяка домакиня, а причините за това са не една или две.

На първо място можем да посочим факта, че той е мултифункционален и е полезен за всякаква употреба. Повечето пасатори разполагат, освен с приставка за пасиране, с такава и за миксиране, нарязване и прочие.

Мощността на мотора играе ключова роля, като колкото по-мощен е той, толкова по-голям асортимент от продукти ще имате възможност да подложите на манипулация с цел промяна на структурата им.

Не на последно място има значение и ергономичността на дръжката, която трябва да осигурява удобен захват и да предпазва от наранявания по време на работата на мотора.

Hyperion.bg – точното място за избор на миксери и пасатори

Нашият онлайн магазин може да ви предложи страхотна комбинация от качество и цена, в която сами може да се убедите, разлиствайки страниците с нашите продукти.

Доверете се на опита ни и поръчайте продукт от нашия каталог – предлагаме 2 години пълна гаранция на избрания от вас електроуред, както и възможност за преглед и връщане на продукта, в случай че не сте напълно удовлетворени.

Подарете си сигурен помощник в кухнята, който ще превърне готвенето от задължение в удоволствие и любимо хоби.

3.73 / 11

Миксери и пасатори

Показва 1 до 16 от 17 (2 страници)
rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

rating
PHILIPS

59.00 лв.

Ex Tax: 59.00 лв.

rating
PHILIPS

179.00 лв.

Ex Tax: 179.00 лв.

rating
PHILIPS

129.00 лв.

Ex Tax: 129.00 лв.

rating
PHILIPS

139.00 лв.

Ex Tax: 139.00 лв.

rating
PHILIPS

159.00 лв.

Ex Tax: 159.00 лв.

rating
PHILIPS

159.00 лв.

Ex Tax: 159.00 лв.

rating
PHILIPS

54.00 лв.

Ex Tax: 54.00 лв.

rating
PHILIPS

54.00 лв.

Ex Tax: 54.00 лв.

rating
PHILIPS

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

rating
PHILIPS

63.00 лв.

Ex Tax: 63.00 лв.

rating
PHILIPS

169.00 лв.

Ex Tax: 169.00 лв.

rating
PHILIPS

169.00 лв.

Ex Tax: 169.00 лв.

rating
PHILIPS

89.00 лв.

Ex Tax: 89.00 лв.

rating
PHILIPS

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

rating
PHILIPS

65.00 лв.

Ex Tax: 65.00 лв.

Показва 1 до 16 от 17 (2 страници)