Ежедневната работа с компютър предполага да имате на разположение всичко, което ще ви позволи да работите бързо, лесно и спокойно. Дори и да имате мечтаната машина, може да се окаже, че сте подценили важността на малките неща, които обаче ползвате всеки ден.

Изберете от нашата селекция микрофони

Ако работата ви предполага да водите множество разговори посредством различни приложения трябва да имате надеждно средство, което да улавя гласа ви, за да ви чуват кристално ясно.

Изберете от огромния избор на микрофони, които сме подбрали за вас и няма да сбъркате. Предлаганите от нас модели са само на водещи производители и така не само ще се радвате на отлично качество, но и на дълъг живот на този аксесоар.

Друго приложение, което няма как да не оцените е ако ви се налага да записвате видео. Фабрично вградените микрофон във вашия лаптоп няма как да ви предложи качествен запис.

Така, за да сте сигурни, че качеството на записа е на нужното ниво, изберете модел, който в максимална степен ще ви доближи до професионални резултати. Страничните шумове няма да станат част от записа ви и на него ще се чува само вашия глас.

Ако и това не ви е убедило, то чуйте какво имаме да ви кажем на финала. Всички микрофони в тази категория имат стабилни основи. Благодарение на тях няма да има никаква опасност по време на работа неволно да падне на земята или да се изплъзне от ръцете ви.

Предлагаме ви да разгледате всичко, което предлагаме на вашето внимание. Толкова много модели от различни ценови сегменти. Така при ограничен бюджет няма да се сдобиете с продукт със съмнително качество.

Ако цената не е фактор при вземането на решенията, разгледайте и изберете всичко, което влиза във високия ценови клас. Ще получите не само качество, но и повече от красив дизайн и дори няма да се наложи да платите прекалено висока сума за всичко желано от вас.

Поръчайте от  Hyperion.bg с гаранция 2 години

Всичко, което е част от нашия каталог ще пристигне при вас с гаранция от цели две години. Това е доста време, през което няма да се притеснявате за нищо и просто ще ползвате новите си придобивки.

Доставяме не само бързо, но и напълно сигурно, защото знаем колко е важно това при поръчката на компютърни части и периферия.

Ако стойността на поръчаните от вас стоки е над 50 лева, доставката до посочен от вас адрес е напълно безплатна. И не забравяйте, че имате 30 дни, за да размислите и ако прецените да върнете избраните стоки. Ние ви обещаваме максимално бързо да възстановим платената от вас сума.

4.00 / 18

Микрофони

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
rating
SPEED-LINK

34.73 лв.

Ex Tax: 34.73 лв.

rating
SPEED-LINK

43.78 лв.

Ex Tax: 43.78 лв.

rating
SPEED-LINK

16.84 лв.

Ex Tax: 16.84 лв.

rating
SPEED-LINK

16.84 лв.

Ex Tax: 16.84 лв.

rating
SPEED-LINK

19.82 лв.

Ex Tax: 19.82 лв.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)