Ако искате да сте сигурни с какво точно се храните, може би за вас ще бъде повече от добро предложение да разгледате нашата селекция от месомелачки. Така по всяко едно време може да се насладите на прясно смляно месо.

Изберете сами какво месо да смелите и в каква пропорция да стане това. Вече няма да се чудите какво точно е било твърдото парченце в готовата кайма, която сте взели от магазина.

Месомелачки за качествена храна по всяко време

Ако имате не малко задръжки и съмнения в качеството на готовите смески кайма, които ви предлагат в магазините, то имате основания. Дори и да пише, че съотношението е 60/40%, тъжната истина е, че вие няма как да проверите това. И за да не се налага сляпо да се доверявате на търговците, разгледайте всички модели месомелачки, които предлагаме в нашия онлайн магазин.

За разлика от моделите от миналото, които са били с ръчно задвижване, то модерните уреди задължително имат електрически мотор. И за да не се колебаете ще ви кажем, че моторите за този тип уреди са наистина мощни.

Така без значение дали искате да смелите няколко малки парченца месо за вечеря или сте на път да произведете големи количества домашни деликатеси, то това ще стане по толкова лесен начин.

Уредите, които ви предлагаме са изработени по начин, който може да издържи на дълги години интензивна употреба. Всички части, които са изложени на най-голямо натоварване, са изработени от метал и така можем да ви гарантираме, че ще издържат дори и да работите ежедневно с уреда.

Хигиеничният нож от неръждаема стомана няма да има нужда да се остри допълнително. В комплекта ще получите и различни приставки. Така може да изберете колко фино да бъде смляно месото.

Да не забравяме и факта, че има няколко различни фунии за пълнене на наденици, което ще ви улесни в максимална степен. Ако искате да направите домашни сокове или конфитюри, сега това е по-лесно от всякога.

Специална приставка ще смели на фино пюре всеки един плод или зеленчук. За вас ще остане само насладата от факта, че консумирате произведените от вас сокове.

За да не се притеснявате нито за миг за това дали няма да претоварите мотора, знайте, че сме предвидили вграден предпазител, който ще удължи живота му.

Защо да изберете Hyperion.bg

Всички уреди, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин са с гаранция за качество в продължение на 24 месеца. Това е възможно, защото са произведени при най-високи стандарти за качество и от водещите производители на бяла техника.

Още при доставката може да се възползвате от опцията за преглед, за да се убедите, че сте направили правилния избор. Ако поради някаква причина в рамките на 14 дни, след покупката размислите, може безпроблемно да върнете покупката си.

4.07 / 14

Месомелачки

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
rating
PHILIPS

199.00 лв.

Ex Tax: 199.00 лв.

Месомелачка Philips Vi..
-8%
rating
PHILIPS

219.88 лв.

239.00 лв.

Ex Tax: 219.88 лв.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)