Мастиленоструен Принтер BROTHER MFC-J5945DW

Мастиленоструен Принтер BROTHER MFC-J5945DW

4 / 31 оценки
919.00 лв.
863.86 лв.
Brother
В наличност
  • Модел: MFCJ5945DWRE1
Характеристики
Марка: Brother
Партиден номер: MFCJ5945DWRE1
Гаранция: 2 години
Тип: MFP устройство
Технология: InkJet
Входящ капацитет: До 250 листа
Изходящ капацитет: До 100 страници
Характеристики: факс
Интерфейс: USB 2.0
Станд. Резолюция: 4800 x 1200 dpi
ADF: Да
Памет: 512 MB
Разделителна способност при сканиране: 1 200 x 2 400 dpi
Формат на хартията: A4
Формат: 4
Ск. на печат / моно: 35 ppm
Ск. на печат / цвят: 27 ppm
  • Вид: Цветен
  • Технология: Мастилоструен
  • Разделителна способност: 4800 x 1200
  • Скорост на печат (черно): 35 страници на минута
  • Интерфейс: Ethernet, Hi speed USB 2.0

Мастилено-струйните принтери имат някои предимства пред лазерните принтери в малкия офис по отношение на разходната ефективност и гъвкавостта. Тази серия принтери от Brother включва мастиленоструйни машини, които са насочени към малкия и средния бизнес. Brother MFC-J5945DW е достъпнo 4 в 1 мултифункционално устройство.

Предимства на Brother MFC-J5945DW 

Tози доста компактен настолен принтер може дори да отпечатва върху хартия с размер А3. Той се доставя в комплект със стандартни касети с мастило, но с високопроизводителни касети, които са с капацитет 6 000 страници, текущите разходи на това мултифункционално устройство всъщност са по-ниски от някои лазерни принтери.
Като цяло MFC-J5945DW заема доста пространство на бюрото, но все още е по-малък от лазерно устройство, предлагащо всички тези функции. Капакът на скенера е обемист, защото включва автоматично листоподаващо устройство за 50 листа (ADF).

Касетите за мастилено зареждане са по-големи от тези, които се намират в средния фотопринтер и двете хартиени тави са достатъчно дълбоки, за да държат между тях 500 листа хартия. Може би по-изненадващо е, че този принтер може да побере хартия с размер А3, подадена или през многоцелевата задна тава или с разширена предна тава. Тук трябва да отбележим, че скенерът е ограничен до хартия с формат А4 и ако трябва да сканирате A3, трябва да разгледате по-скъпия MFC-J6945DW.

Цветният дисплей и контролният панел също са с добър размер. 9,3-сантиметровият сензорен екран реагира добре и е много лесен за работа. На предния панел има удобен USB порт за включване на флаш устройство и друг USB порт в корпуса на принтера.

Brother MFC-J5945DW е многофункционално устройство от четири в едно, което означава, че може да печата, сканира, копира и изпраща факсове. Както Wi-Fi, така и NFC свързаността са вградени, така че можете да отпечатвате и сканирате дистанционно, или чрез сдвояване чрез вашия смартфон с поддръжка на NFC.

Този MFP може да печата от двете страни на страницата и да сканира двустранни документи на един лист. Има ADF за 50 листа, ако имате нужда от сканиране на куп страници, а големият 9,3 cm дисплей ви улеснява в работата със сензорния екран.

Скоростта на печат е 22ppm (страници в минута, моно), което е бързо за мастилено-струйни, но по-бавно от средния лазерен принтер. Неговата максимална разделителна способност при печат е висока при 1200 x 4800 пиксела и този MFP ще сканира до 600 dpi.

Има ръководство за бързо инсталиране в кутията, но вероятно няма да се налага да се обръщате към него, тъй като големият дисплей ви превежда през процедурата за кратка настройка. Сензорният контрол прави въвеждането на вашата Wi-Fi парола и имейл адрес много лесно.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Като се има предвид пълният набор от функции, включени в този многофункционален принтер, той изглежда като икономически ефективен начин за решаване на всички нужди на вашия офис в едно устройство. Ние ви предлагаме опция за закупуване на изплащане, бърза и безплатна доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър