Panasonic ES-LV6Q-S803, Черна

Panasonic ES-LV6Q-S803, Черна

0 / 0 оценки
649.00 лв.
Panasonic
Изчерпано
  • Модел: ES-LV6Q-S803
Характеристики
Време за зареждане (час): 1
Миещ се: Да
Тип батерия: Литиево-йонна
Партиден номер: ES-LV6Q-S803
Гаранция: 2 години
Тип: Машинка за бръснене
Тегло(kg) 0.205
Цвят: Черен
Уебстраница https://www.panasonic.com/uk/consumer/personal-health-care/mens-shavers/es-lv6q.html
Максимална височина (mm): 167
Максимална дълбочина (mm): 59
Максимална ширина (mm): 72

Panasonic е доказана марка, която е на пазара от много години. Продуктите са качествени и дълготрайни. Тази година те ни предлагат два нови модела самобръсначки.

Предимства на Panasonic ES-LV6Q-S803, Черна

Panasonic ES-LV6Q-S803 е първокласна електрическа самобръсначка, която ще ви помогне да спестите време сутрин. Тя е от серията висок клас самобръсначки на Panasonic и може да се използва както за сухо, така и за мокро бръснене.

Ако искате да се бръснете бързо и прецизно, този модел ще ви допадне. Остриетата са изключително качествени и прецизни. Те са изработени по съвременна японска технология.

Тази самобръсначка е чудесен избор, за мъже, които имат чувствителна кожа. Тя е много подходяща за употреба, върху кожа, която е предразположена към врастване на космите. Panasonic ES-LV6Q-S803, Черна ги реже под ъгъл и това предотвратява растежа на космите надолу.

Електрическата самобръсначка е много удобна за употреба в областта на врата, благодарение на гъвката глава, която следва контурите на лицето. Независимо от ъгъла и посоката, в която насочвате самобръсначката, тя се плъзга с лекота.

Самобръсначката разполага със сензор, който разпознава гъстотата на брадата ви. По този начин се регулира мощността според брадата и се намалява дразненето на кожата.

Батерията на Panasonic ES-LV6Q се зарежда около 1 час. За да работи добре се препоръчва смяна на остриетата на всеки 18 месеца. Батерията може да се заменя само в оторизирани сервизи.

Ако и вие сте от хората, които сутрин бързат, ще намалите много времето, което ви отнема бръсненето. Това разбира се няма да бъде за сметка на неговото качество. С тази електрическа самобръсначка, няма да ви се налага да повтаряте една и съща зона на лицето по няколко пъти.

Panasonic ES-LV6Q-S803, Черна е висок клас и съответно и цената изисква да се обмисли покупката добре. Ако обаче цените времето си, ще останете доволни от инвестицията в нея.

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Всеки мъж през годините е купувал различни самобръсначки и знае, че поддържането на гладко обръснато лице изисква ежедневни грижи. Не правете компромиси с качеството на техниката и изберете Panasonic ES-LV6Q. Ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър