Коя жена не иска да има неустоими къдрици и това да е лесно постижимо? Няма как да не ви кажем, че това е по-лесно от всякога с перфектно подбраните ни маши за коса. Дело на най-големите и известни марки, те ще ви помогнат да постигнете целите си и да постигнете визията, която търсите.

Повечето дами с прави коси мечтаят за къдрици. Това е всеизвестен факт и няма как да не предложим вариант за постигането на тази мечта.

Какви маши за коса има на пазара

Вариантите са много, но ще ви опишем основните. Може да се спрете на класическия модел, който е с външни нагреватели, около които косата се навива. Така, след като престои известно време, тя добива извивките, които искате.

Като минус на този модел можем да посочим факта, че е сравнително лесно да се изгорите. Това с малко практика може да се избегне, но все пак ви съветваме да внимавате.

Новото при всички маши за коса са автоматичните модели. При тях трябва само да отделите малък кичур коса, който поставяте в машата. Тя сама ще прибере косата и ще я задържи нужното време.

Тези модели имат редица допълнителни функционалности, които ще ви улеснят в максимална степен. Плавното и прецизно регулиране на температурата е огромен плюс. Така при наличието на тънка и слаба коса може да намалите градусите, за да не увредите косата си.

Няма как да не споменем и факта, че лесно може да се променя посоката на къдриците. Това с прости думи означава, че за да имате перфектна прическа, къдриците ви трябва да са симетрични. За да не се налага да обръщате машата, просто натискате малко копче и всичко е готово.

Не забравяйте, че при термичното въздействие на косата са неизбежни изтъняването и накъсването. Това в максимална степен може да се избегне както с употребата на защитни препарати, така и с избора на качествена техника.

Всички повърхности, които влизат в досег с косата ви имат специални покрития, чиято цел е да я предпазят. Керамични плочи и титаниево покритие са само една малка част от новостите, които ще запазят косите ви гладки и жизнени.

За да може да се насладите не само на къдриците си, но и здравата си коса, не правете компромис с качеството на машите за къдрене.

Какво ние от Hyperion.bg можем да ви предложим повече

Всички уреди, предлагани в нашия магазин са с гаранция за качество от 24 месеца. Така не само може да сте уверени, че сте направили правилния избор, но и да имате спокойствието, че ако нещо се случи с покупката ви, ние ще се погрижим за всичко.

Доставката, без значение размера и теглото, е в кратки срокове до всяка точка на България, а ако стойността на поръчката ви е над 50 лева е безплатна.

4.00 / 5

Маши за Коса

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
rating
PHILIPS

289.00 лв.

Ex Tax: 289.00 лв.

rating
PHILIPS

85.00 лв.

Ex Tax: 85.00 лв.

Автоматична Маша За Kо..
-8%
rating
PHILIPS

224.66 лв.

245.00 лв.

Ex Tax: 224.66 лв.

rating
PHILIPS

64.00 лв.

Ex Tax: 64.00 лв.

rating
PHILIPS

44.00 лв.

Ex Tax: 44.00 лв.

rating
PHILIPS

94.00 лв.

Ex Tax: 94.00 лв.

rating
PHILIPS

79.00 лв.

Ex Tax: 79.00 лв.

rating
PHILIPS

82.00 лв.

Ex Tax: 82.00 лв.

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)