Logitech G840 XL Подложка За Мишка

Logitech G840 XL Подложка За Мишка

5 / 31 оценки
116.31 лв.
LOGITECH
В наличност
  • Модел: HYP943-000118
Характеристики
Име на аксесоар: G840 Extra Large (XL) Gaming Mouse Pad
Марка: LOGITECH
Материал: Плат/Гума
Съвместими устройства: Мишка
Външен цвят: Черен/Син
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане: Да
Критерии за валидност на гаранцията: Сериен номер
Гаранционни условия (месец): 36 месеца
Височина: 3 mm
Ширина: 900 mm


Насладете се на комфорт и контрол с игралната подложка за мишка Logitech G840 XL. С огромната си повърхност, тя ви дава повече пространство за игра от всякога. Играйте свободно, така както искате, без ограниченията на по-малък пад.

Топ характеристики на Logitech G840 XL

    1. Изключително голямата повърхност поддържа мишката и клавиатурата за по-голям комфорт
    2. Издръжливият и гъвкав дизайн е идеален за пътуванe
    3. Много голяма повърхност


Изключително голямата повърхност се простира върху работния плот, за да поддържа не само мишката, но и цялата ви клавиатура. Това ви позволява да намерите по-удобна позиция за клавиатурата си, без да пречи на движението на мишката. 

Гумената основа поддържа стабилност без приплъзване. Тя е гъвкава и издръжлива достатъчно, за да се транспортира, което означава, че винаги можете да имате максимален комфорт и контрол, независимо къде избирате да играете.

Когато сте в средата на игрален маратон, последното нещо, от което трябва да се притеснявате е, че подложката на мишката ви пречи или се надига в най-неподходящия момент. Благодарение на Logitechs G840 XL Gaming Mouse Pad никога повече няма да се притеснявате за такива неща.

С гумена основа можете да бъдете сигурни, че вашите пълни с адреналин движения, няма да накарат Logitech G840 XL да изчезне от вашата игрална повърхност. Освен това, благодарение на неговите извънредно големи 900x400mm размери, тази удобна подложка осигурява перфектна площ. Позволява ви да поставите клавиатурата в повече позиции, без да пречи на конфигурацията на подложката на мишката.


Ако планирате да се състезавате в турнир или играете в дома на приятел, G840 XL може да дойде с вас, тъй като е гъвкав и по-важно е, че може да се навие и постави удобно в транспортната тръба. 

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Вземете комфорт, стабилност и контрол както за мишката, така и за клавиатурата си, където и да отидете. Ние ще ви изпратим подложката с безплатна и бърза доставка.


Изберете вашето гейминг оборудване разумно!

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър