Безжична мишка Lenovo Yoga Mouse с Laser Presenter Сива

Безжична мишка Lenovo Yoga Mouse с Laser Presenter Сива

0 / 0 оценки
89.00 лв.
LENOVO
В наличност
  • Модел: 4Y50U59628
Характеристики
Гаранция 1 година
Тегло (гр.) 200
Технология Optical 1600 dpi
Тип Wireless
Цвят Сив
Номер на модела: Lenovo Essential USB Mouse
Партиден номер: 4Y50U59628
Бутони: 4

Мишките са били измислени през 70-те години, а функциите им са почти същите и до ден днешен. Това, което се е променило е, че са намалели по размер и стават все по-малки и бързи. Lenovo обачепредставихадоста различен вариант - трансформиращата се йога мишка с лазерен презентатор. Това елегантно периферноустройство има възможност да се превърне от V-образна мишка в плосък лазерен презентатор само със завъртане на пантата.

Предимства на Yoga Mouse, Сива

Трансформиращата се Lenovo Yoga Mouse, Сива предлага многократно използване благодарение на иновативната панта, която позволява на потребителя да превърне мишката в плосък лазерен презентатор. Тя е проектирана да бъде лесно преносима: теглото есамо 63 гр. и лесно може да се побере в джоб на риза или сако.

Lenovo Yoga Mouse има четири бутона. Производителят твърди, че оптичният сензор предлага високо прецизно движение по почти всяка повърхност. Устройство има до 1600 DPI проследяване, превключвател за включване / изключване и живот на бутона до три милиона кликвания.

Мишката / лазерният презентатор има интегрирана акумулаторна батерия, а Lenovo казват, че има два месеца живот на батерията след двучасов заряд ( има USB Type-C порт за зареждане и се предлага с USB Type-C към USB Type-A кабел ).

Извитата му конструкция е предназначена да се побере удобно във вашата длан, като осигурява добро сцепление и малко натоварване на китката. Освен това изглежда и стои на бюрото ви наистина добре с модерната си естетика. Моделът, който ви предлагаме е в сиво, но мишката също може да се намери в други цветове.

Тъй като това е част от линията на йога, има още едно важно нещо. Мишката се преобразува в плоско мултимедийно дистанционно за Windows само със завъртане на долната част. Имайте предвид, че не е предназначена да контролира неща като вашия телевизор, но работи с определени приложения за Windows и се превръща в чудесен инструмент за контрол на бизнес презентации.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Йога мишката е изключително удобна. Сдвояването чрез Bluetooth е лесно, а функцията на въртене е полезна и като начин да направите мишката плоска и по-компактна в чантата си. Ако и вие сте се спрели на Yoga Mouse, Сива направете поръчка от нашият електронен магазин днес и ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър