Ако до този момент не сте се замисляли с какво може да са ви полезни кухненските роботи, то ще се опитаме да сме ви максимално полезни и да ви запознаем в детайли с какво могат да са ви полезни. От името им става ясно, че могат да се справят с редица задачи, повечето от които изискват ръчен труд, който бихте могли да си спестите.

Кухненски роботи – основни функционалности

Както вече казахме за да се улесните в почти всяка една задача в кухнята може да използвате кухненски роботи. Добрите модели на качествените марки ви предлагат толкова много функции, които ще оцените подобаващо и спокойно може да очаквате да извършвате над 25 различни действия с тях.

Пластмасовите купи са от специални материали, които издържат на интензивна употреба, като наред с това запазват външния си вид. Така всички части не само ще останат здрави, но няма да променят и цвета си, нещо, в което ще се убедите след няколко години употреба.

Ножовете, които са вложени във всички кухненски роботи са не само здрави. Те са изработени и наточени така, че никога няма да ви се наложи да ги точите повторно. Но по-важното е друго.

За да се постигнат перфектни резултати се налага да имат различни по форма остриета. Само така ще сте сигурни, че за различните продукти винаги имате на разположение правилния нож.

И понеже всичко е важно, ще споменем и мотора на уреда. Мощен и в същото време тих. Плавното регулиране на мощността ще ви позволи да направите всичко, по най-подходящия начин.

И ако се чудите какво точно може да приготвите с помощта на тези машини, ще ви разкажем и за това. Рязането никога не е било толкова лесно. Без значение дали става въпрос за плодове или зеленчуци.

Поставете и натиснете бутона, като предварително сте избрали формата, в която искате да получите нарязаните продукти. Ленти, шайби или фино смелено – вече става за секунди и с минимално усилие от ваша страна.

Разполагате и с приставка за блендиране. Така ще можете винаги, когато пожелаете, да имате здравословно смути, приготвено за секунди. Да не забравим, че ако сте майстор на печивата, то със сигурност ще оцените функцията за месене на тесто. Винаги гладко и пухкаво, без значение дали специалитетът ви е сладък или солен.

И не на последно място ще споменем и факта, че с помощта на кухненските роботи ще направите истински домашен сок. Всеки ден може да започвате деня си с прясно изцеден сок, който да ви даде сили и енергия.

Изберете от Hyperion.bg и купете на ниска цена

Нашият онлайн магазин може да се похвали с ниски цени, каквито не сте свикнали да срещате. Знаем, че ще оцените този факт и за да останете дори още по-доволни сме се погрижили доставката да е наистина бърза.

При получаването на пратката си имате право да я прегледате, но дори и ако на по-късен етап решите, че изборът ви не е бил правилен, ще може да върнете закупените от нас стоки без никакъв проблем, в рамките на 14 дена след доставката.

4.29 / 7

Кухненски роботи

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
rating
PHILIPS

345.00 лв.

Ex Tax: 345.00 лв.

Philips Кухненски робо..
-7%
rating
PHILIPS

436.05 лв.

469.00 лв.

Ex Tax: 436.05 лв.

139.00 лв.

Ex Tax: 139.00 лв.

219.00 лв.

Ex Tax: 219.00 лв.

rating
PHILIPS

145.00 лв.

Ex Tax: 145.00 лв.

rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)