Комплект Резервни Глави Philips Sonicare W Optimal White 4 бр. HX6064/11

Комплект Резервни Глави Philips Sonicare W Optimal White 4 бр. HX6064/11

5 / 26 оценки
55.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6064/11
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HX6064/11
Тип: Накрайници

Искате ли да имате не само здрави, но и бели зъби? Може би вече сте горд собственик на превъзходна звукова четка за зъби? Няма как да не отбележим, че сте направили повече от добър избор, на чиито ползи ще се радвате за години напред.

Но в същото време трябва да сте наясно с факта, че всяка електрическа четка за зъби има две части – основа и почистваща глава. Докато основата е хубаво да почиствате леко и от време на време, то главата следва да се сменя на точно определен интервал, за да се гарантира не само добрата, но и безопасна работа на уреда.

Изгодна опаковка Комплект резервни глави Philips Sonicare W Optimal, Бели, 4 бр.

Винаги сте били наясно колко е важно почистващата глава на четката да се сменя навреме. При по-продължителна употреба съществува реалната опасност да се развият опасни бактерии, които могат наистина да ви навредят. Сега ви предлагаме голяма и изгодна разфасовка Комплект резервни глави Philips Sonicare W Optimal, Бели, 4 бр.

С помощта на тези глави вие ще премахнете 99.99% от натрупаната зъбна плака, като по този начин не само ще ги избелите, но и ще ги оставите в отлично почистено състояние.

Този модел почистващи глави има едно огромно предимство и то се изразява в особената форма на почистващите косъмчета. Няма как да не забележите, че има няколко вида, които да различни.

Така може да се насладите на перфектните резултати, които очаквате. Но най-хубавото е при един конкретна част. Става въпрос за подложката за премахване на петна W2 Optimal White.

Нейните косъмчета не само са разположени по-гъсто, но имат и специфичната форма на диамант. Така избелването се случвао бързо, за да може да видите първите резултати само след една седмица. Благодарение на тази технология вие ще се насладите на искрящо бялата си усмивка, като това по никакъв начин няма да навреди на зъбите и емайлът, който ги покрива.

Изгодни цени и безплатна доставка от Hyperion.bg

Комплект резервни глави Philips Sonicare W Optimal, Бели, 4 бр. могат да бъдат ваши на наистина ниски цени. За да направим предложението още по-неустоимо ние ще ви ги доставим с напълно безплатна доставка в цялата страна. Разгледайте и изберете гарантирано оригиналните консумативи за Philips Sonicare от тук.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър