Комплект Philips Sonicare Четка за Зъби с Акумулаторна Батерия  ProtectiveClean Цвят Бял + Орален душ Airfloss Ultra - HX8443/71

Комплект Philips Sonicare Четка за Зъби с Акумулаторна Батерия ProtectiveClean Цвят Бял + Орален душ Airfloss Ultra - HX8443/71

4 / 32 оценки
289.00 лв.
265.88 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX8443/71
Характеристики
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акомулаторна литиово-йонна
Марка: PHILIPS
Номер на модела: HX8443/71
Партиден номер: HX8443/71
Гаранция: 2 години
Тип: Орални душове
Цвят: Бял

Искате ли да имате не само перфектно почистени зъби, но и здрави венци? Искате ли това да стане по възможно най-лесния начин и да не ви отнема много време? Искате ли имате най-добрата орална грижа в домашни условия и то на ниска цена?

Всичко това е възможно, ако изберете Комплект четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean, Бял + Орален душ Airfloss Ultra. В тази система за почистване и грижа е събрано всичко, което ви е нужно, за да ограничите до минимум ходенето на зъболекар.

Какво може да очаквате от Комплект четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean, Бял + Орален душ Airfloss Ultra

В комплекта има звукова четка за зъби и орален душ. Комбинацията от използването им ще ви даде идеалното почистване на зъбите и междузъбните пространства. Четката има всички нужни функции, които може да очаквате от продуктовата линия на Philips.

Звуковите вибрации са идеалното средство за премахване на цялата плака, която се натрупва по зъбите ви. Предвид че този модел е предназначен за чувствителни зъби има специален сензор, който отчита настиска, който прилагате с технологията BrushSync.

Тук е на лице и подобрената звукова технология, която може да срещнете само в най-новите модели четки за зъби. Благодарение на нея премахвате до 99.9% от плаката, която е причинител, както на кариери, така и пародонтит.

И така само през първите две седмици на употреба ще забележите значително подобрение в състоянието на венците и зъбите си. Смарт технологията запаметява всяко ваше действие, както и колко време сте мили зъбите си.

Наличието на специален микрочип на мястото, на което се съединяват основата и миещата глава ви дава удобството да бъдете известени кога е време за смяна на главата. Така никога повече няма да забравите да я смените и да я ползвате над времето, което е препоръчано от производителя.

Оралния душ в този комплект почиства до съвършенство пространството между зъбите и така се допълва последващото измиване. Останалата храна между зъбите прави не само измиването невъзможно, но и потенциално застрашава оралната ви хигиена и здраве.

С помощта на патентованата технология за смесване на вода и въздух се образуват микроскопични въздушни капки, които нежно избутват остатъците от храна. Мощната струя на накрайника AirFloss Ultra има три степени, от които да избирате, спрямо нуждите и предпочитанията си. 

Ниска цена и безплатна доставка от Hyperion.bg

Няма как да не сте забелязали колко ниски са цените в нашия онлайн магазин. И това не е всичко. Комплект четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean, Бял + Орален душ Airfloss Ultra ще пристигне при вас с напълно безплатна доставка.

Получавате комплекта и с международна гаранция от две години. Не забравяйте и, че ако размислите в рамките на 30 дни, след доставката може да върнете избраните стоки без никакъв проблем, след което ние ще възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър