Карта Памет МicroSDXC Samsung EVO Plus, 256GB със SD Adapter - MB-MC256GA

Карта Памет МicroSDXC Samsung EVO Plus, 256GB със SD Adapter - MB-MC256GA

5 / 11 оценки
129.00 лв.
Samsung
В наличност
  • Модел: MB-MC256GA/EU
Характеристики
Клас: 10
Марка: Samsung
Партиден номер: MB-MC256GA/EU
Гаранция: 10 години
Тип: Micro Sd
Размер: 256 GB

Просто правилната карта

Повече пространство и по-висока скорост. Освободи място в устройствата си чрез най-големия капацитет и най-високите скорости на четене/запис в нейния клас, идеални за 4K UHD видеоклипове.* С удивителната си ефективност и надеждност, EVO Plus ти позволява да съхраняваш и да се наслаждаваш на богатството на живота.

Просто правилната карта

*Картите от 256 GB, 128 GB, и 64 GB поддържат 4K UHD видеоклипове. Възможно е съвместимостта с приемното устройство да се различава.

Удовлетвори нуждата си от скорост

Записвай и възпроизвеждай 4K UHD видеоклипове без проблеми. Със супер бързите си скорости на четене и запис съответно от до 100 MB/s и 90 MB/s, картата EVO Plus от 256 GB ти позволява да прехвърлиш на лаптопа си видеоклип от 3 GB само за 38 секунди.* Заснемай безупречни снимки и видеоклипове с високо качество и ги споделяй за секунди.

Удовлетвори нуждата си от скорост

* Гореспоменатите скорости на четене и запис се базират на вътрешни тестове, проведени в контролирани условия. Действителните скорости може да се различават в зависимост от капацитета на картата.

Възможност да живееш без ограничения

Никога повече не се притеснявай относно свободното пространство. Солидната памет от 256 GB, нейният най-голям капацитет, е достатъчна за 12 часа 4K UHD видеоклипове, 33 часа Full HD видеоклипове или 55200 снимки.* Така че смело се наслади на всичко, което животът предлага, като можеш и да го съхраниш.

Възможност да живееш без ограничения

* Горепосочените данни се базират на вътрешни тестове с приемно устройство Samsung Galaxy S7 и при предположение, че средният действителен капацитет на паметта е 93,1% от обозначения. Възможно е действителният капацитет на паметта да е по-малък от обозначения.

Разширена съвместимост

Съвместима с широка гама устройства както в SD, така и в microSD формат. Можеш дори да заснемеш детайлен 4K UHD видеоклип. Включеният SD адаптер е съвместим с повечето устройства от почти всяка марка, като напълно запазва изключителната скорост и ефективност на картата EVO Plus.

Разширена съвместимост

Четворна защита

Изживяванията ти са незаменими, а сега и незабравими. Благодарение на четворната си защита картата EVO Plus може да издържи до 72 часа в солена вода¹, при екстремни температури², при рентгенова проверка на летища³ и в магнитни полета⁴ със сила, равна на тази на ядрено-магнитен резонанс. Samsung предоставя 10-годишна ограничена гаранция.

1 С доказана водоустойчивост с рейтинг IEC 60529 и IPX72 Работни температури от -25°C до 85°C, температури в изключен режим от -40°C до 85°C3 До 50 рентгена4 До 15000 гауса※ Samsung не отговаря за i) щети и/или загуба на данни или ii) разходи, възникнали поради възстановяване на данни от картата с памет.

 
Четворна защита
Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър