Обожавате вкуса на прясно изпечен хляб и искате да му се наслаждавате по-често? Омръзна ви от купешкия хляб, който е с набухватели и е непривичен за вашите стандарти и вкус? Търсите решение, което да ви удовлетвори и да ви помогне да се храните по-здравословно?

Ние имаме перфектно предложение за вашите нужди – хлебопекарни. Да, вече е възможно да изпитвате онова прекрасно чувство на прясно изпечен хляб, което помните от детството си.

Нужно е единствено да изберете модел от онлайн магазина на Hyperion.bg и да се пренесете в онзи вълшебен свят на вашето детство, в което вкусният хляб на баба ви ви кара да очаквате с нетърпение неговото изваждане от фурната.

Хлебопекарни – защо това е инвестиция, която ще ви се отплати

Добре знаем, че българинът традиционно консумира почти всяка храна с хляб, така че съвсем спокойно можем да твърдим, че това е неразделна част от масата на почти всеки.

В случай, че и вие сте от онези хора, които държат на хляба и го комбинират с всичко, то за вас изборът на уред за изпичане на пресен хляб е перфектен.

Ако се замислите колко пари давате на седмична, месечна и годишна база за хляб от магазина, бързо ще стигнете до извода, че приготвяйки хляба си вкъщи ще ви излезе в пъти по-изгодно и това е без дори да споменаваме ползите за здравето и вкуса, на който ще може да се наслаждавате всеки ден.

Съвременните хлебопекарни предлагат редица програми за изпичане на почти всякакъв хляб – диетичен, пълнозърнест, типов или бял. Изборът зависи само от вас, но едно е сигурно – винаги ще имате пресен хляб вкъщи.

Но не сме стигнали и до най-хубавата част. Днешните модерни електроуреди не само изпичат хляба – те го приготвят от нулата. Нужно е единствено да сложите съставките в уреда, да пуснете избраната от вас програма и да се захванете с вашите дневни задължения.

Уредът е способен сам да смеси съставките, да омеси тестото и да го изпече, а когато се приберете вкъщи ще усетите аромата на прясно изпечен хляб, който ще ви направи нетърпеливи да седнете на масата.

Hyperion.bg – мястото, на което ще откриете най-добрите електроуреди

Специално за вас сме подбрали селекция от висококласни уреди за изпичане на хляб, целящи да улеснят ежедневието ви и да ви осигурят винаги пресен и топъл хляб.

Всички наши продукти се предлагат с 24-месечна гаранция, а за да сте напълно убедени, че правите най-добрата сделка, ние ви предлагаме да прегледате електроуреда, след което да го върнете, ако той не удовлетворява изискванията ви за функционалност.

Създайте си нужния комфорт и си осигурете винаги прясно изпечен хляб, защото го заслужавате, а ние ще се постараем да ви помогнем.

4.11 / 9

Хлебопекарни

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
rating
PHILIPS

225.00 лв.

Ex Tax: 225.00 лв.

rating
PHILIPS

279.00 лв.

Ex Tax: 279.00 лв.

rating
PHILIPS

199.00 лв.

Ex Tax: 199.00 лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)