Запитвали ли сте се, как може всеки ден да поставяте на масата ви не само здравословна храна, но и това да не ви отнема много време? Сега с уредите за готвене на пара няма как да сбъркате и винаги може да разчитате на перфектно сготвена и вкусна храна.

Готвене на пара за наистина впечатляващи ястия

Готвенето на пара не е някаква новост и може да се каже, че е отдавна известен начин на термична обработка на храната. Но ако в миналото се е налагало да се ползват не много удобните приставки за тази цел, сега със специалните уреди това става неусетно.

Приставките за които говорим са допълнение към тава или тенджера. Поставяйки храната в тях, вие я отделяте от водата и така образувалата се пара я обгръща. Това може и да е сравнително лесно, ако става въпрос за зеленчуци, но за съжаление не важи за приготвянето на ориз и друга храна, която е на малки парченца.

Тук безспорно на помощ може да се притекат уредите за готвене на пара. Те са специално разработени, за да се справят с готвенето на всички видове храна и не на последно място, това да се случи почти без вашата намеса.

Просто поставете храната и изберете програма. Няма как да пропуснем и факта, че на ваше разположение са предварително зададени програми, които ще ви улеснят. Програмите, които идват с уреда са предвидени за най-често срещаните комбинации и така дори няма да ви се налага да избирате настройки.

Но ако все пак смятате, че вашата преценка е различна от фабричните програми, може да се възползвате от ръчните настройки на уреда. Така ще персонализирате спрямо това, което искате да приготвите и то точно по начина, по който искате да стане.

Модерните уреди имат все повече функционалности. Тук също не се прави изключение. Представете си, ако имате възможността да следите процеса на готвене от вашия телефон.

Със специалното приложение може да свържете уреда с мобилното си устройство. Така не само ще следите какво се случва, но може и да стартирате или преустановявате работата на уреда.

Изберете от онлайн магазин Hyperion.bg

Всички уреди за готвене на пара, които ще намерите тук, са на водещите производители и идват с гаранция от 2 години, което ще ви даде спокойствие и увереност, че каквото и да се случи ние ще се погрижим за всичко.

При стойност на поръчката ви над 50 лева, доставката винаги е за наша сметка. Не забравяйте и факта, че още докато куриерът е при вас, може да прегледате избраната от вас стока. Но дори и на по-късен етап, в рамките на 30 дни след доставката, вие може да върнете всеки един уред, който сте закупили от нас.

4.13 / 16

Готвене на пара

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

rating
Xiaomi

199.00 лв.

Ex Tax: 199.00 лв.

rating
PHILIPS

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)