Готварски Уред  За Варене На Ориз Xiaomi Mi

Готварски Уред За Варене На Ориз Xiaomi Mi

4 / 26 оценки
199.00 лв.
Xiaomi
В наличност
  • Модел: ZHF4009GL
Характеристики
Марка: Xiaomi
Модел: Xiaomi Mi Induction Heating Rice Cooker EU
Номер на модела: Xiaomi Mi Induction Heating Rice Cooker EU
Партиден номер: ZHF4009GL
Гаранция: 2 години
Тип: Мултифункционален уред за готвене
Мощност: 1100W
Капацитет ( литри ): 3
Максимална височина (mm): 300
Максимална дълбочина (mm): 200
Максимална ширина (mm): 251

Искате ли да приготвяте ориз не само бързо, но и лесно? Искате ли да имате интелигентен помощник, който да го прави вместо вас? Искате ли последните технологии в областта на бялата техника да са във вашия дом?

Може да получите всичко това, само с избора на Готварски уред за варене на ориз, Xiaomi Mi. Компактен дизайн, излъчващ стил и чистота ще намери лесно мястото си на кухненския ви плот.

Перфектния ориз с Готварски уред за варене на ориз, Xiaomi Mi

Да, не е пресилено да кажем, че с този модел ще постигнете отлични резултати всеки път. Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса. Тя е издръжлива и това не е всичко. Цветът й няма да се промени през дългите години, които ще използвате уреда.

Тук е вложена модерната технология за индукционно нагряване. Това в комбинация с разнообразните режими на работа ще ви улесни в максимална степен. Може да сте спокойни, че какъвто и сорт ориз да поставите, той ще бъде винаги мек и вкусен.

Не е случайно, че толкова много хора обичат ориз. Тази зърнена култура има стотици сортове и всеки един от тях има уникален вкус. Не забравяйте също така, че за приготвянето на определени ястия е силно препоръчително да се използва точно определен сорт.

Съдът, в който се случва чудото е изработен от здрав метал, облицован с незалепващо покритие. Така не само разбъркването ще е лесно, но и измиването.

На ваше разположение са наистина много програми. Но това далеч не е всичко. Както вече казахме този модел може да се определи като интелигентен. И това е така, защото той е способен да разпознае над 200 различни вида ориз и да зададе точните настройки, за всеки един от тях.

Няма как да пропуснем да кажем, че с помощта на мобилно приложение може да управлявате Готварски уред за варене на ориз, Xiaomi Mi. Така дори когато не сте в дома си може да пускате, спирате, променяте настройките на уреда.

Качество с гаранция 2 години от Hyperion.bg

Всичко, което ще срещнете в нашия онлайн магазин е с гаранция за качество в продължение на 2 години. Няма да се притеснявате не само от повреда, но и от фабричен дефект.

Тази машина за варене на ориз може да бъде ваша не само на ниска цена, но и с безплатна доставка за цялата страна. Имате право, ако в рамките на 30 дни, след доставката да размислите и ако прецените да върнете избраните стоки.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър