Гладенето никога не е било толкова лесно, колкото с уредите ни за гладене на пара. Тези революционни машини ще ви дадат всичко, от което имат нужда и за да вземете решение дали са за вас, ние от Hyperion.bg ще изтъкнем всички техни предимства.

Гладене на пара – какво представлява този процес

За разлика от класическата ютия, за чиято употреба ще са ви нужни дъска и не малко търпение, тук нещата са коренно различни. Може да гладите директно на закачалката. Само трябва да изчакате уреда за загрее и когато индикаторът светне зелено, може смело да действате.

Както вече казахме двата уреда имат доста различен принцип на работа. Гладенето на пара е в повечето случаи вертикално и няма нужда от особени приготовления.

Безпроблемно и толкова лесно се отстраняват всички гънки, дори по най-капризните материи, като памук, лен, коприна, фина вълна и изкуствени материи. Всичко това може да бъде изгладено до съвършенство и то с минимално усилие.

Нека да поговорим и за сигурността. Опасността от забравени включени уреди не е за подценяване. Ако това ви се случи може да разчитате на най-напредналите системи за сигурност, които ще включат уреда в режим „покой“, докато не започнете да го използвате или просто изключите.

Не е за подценяване и фактът, че уредите за гладене на пара са компактни и няма да ви затрудни да им намерите място за съхранение. Употребата им е повече от лесна и интуитивна.

Освен големия накрайник, който разпръсква парата, с която гладите, ще получите и няколко по-малки, които ще ви улеснят максимално. Така всички онези малки детайли и орнаменти ще бъдат идеално гладки и това ще е по-лесно от всякога.

И може би едно от най-големите предимства на тези машини, за което не сте и подозирали. При използването им вие не само гладите дрехите си, но едновременно с това ги и освежавате.

Дори и да не се досещате, ние ще ви посочим причината за това веднага. При класическите ютии има директен контакт с тъканите и това малко или много им въздейства. Те става по-тънки и цветовете губят своята яркост.

Ето тук е голяма разлика, която може да ви накара да се влюбите в тези уреди. Те не докосват нито за секунда вашите дрехи и няма никаква вероятност от изгаряне или увреждане.

Защо да изберем уред от Hyperion.bg

Ние ще ви предложим само уреди с отлично качество, което може да очаквате от световните марки, които предлагаме. Всяка една стока в нашия онлайн магазин е с минимум 2 години гаранция, за да може да се насладите на безпроблемното ползване на новата си покупка.

Ще се погрижим за това бързо да получите желаните стоки и ако тяхната стойност е над 50 лева, доставката им ще бъде за наша сметка.

4.06 / 18

Гладене на Пара

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
rating
PHILIPS

329.00 лв.

Ex Tax: 329.00 лв.

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)